Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις 28 Νοεμβρίου η πληρωμή του ΚΕΑ σε 318.615 δικαιούχους


Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πίστωση των λογαριασμών των 318.615 δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), μετά την σχετική έγκριση της πίστωσης ύψους 70.943.835,97 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Να σημειωθεί ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα που έχει στη διάθεση του ο κάθε δικαιούχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά.

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει μόνιμα ανοιχτή, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

naftemporiki.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ! ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΑΣ!
    ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ,ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΗΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ,ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κ.Α, ΑΠΟ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΗΜΙΤΕΛΗ(ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΦΥΣΙΚΑ),ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ........
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?
    ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ!
    ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.