Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτός είναι ο 29χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει τέσσερις γυναίκες στους Αμπελόκηπους


Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 29χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Νοεμβρίου στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί άλλες τρεις περιπτώσεις απόπειρας βιασμού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ Αριστοτέλη του Ρούμπεν και της Παζ, γεννηθέντα στις 9-5-1989 στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, "η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Έλεος που είδατε ότι είναι Έλληνας έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΛΑΙΚΗ ΜΟΥΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΨΕΙΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΧΙ Κ ΈΛΛΗΝΑΣ Η ΣΚΑ ΤΟ ΦΑΤΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΣ ΕΚΑΝΕ Τ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αισχη στη γαλλια ,στο βελγιο,στην αγλλια,στην γερμανια....κτλ , τα εκαναν μεταναστες δευτερης και τριτης γενιας.....ετσι για να ξερετε τι μας περιμενει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.