Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίλεκτοι Αλμωπίας – Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ 3-5 (Φιλικός αγώνας για κοινωνικό σκοπό)


Έναν ενδιαφέροντα αγώνα με πλούσιες φάσεις και πολλά γκολ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολλοί φίλαθλοι από την ευρύτερη περιοχή της Αριδαίας που βρέθηκαν στο γήπεδο Τσάκων, μεταξύ των Επιλέκτων Αλμωπίας και των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό προς ενίσχυση της μικρής Χρυσοβαλάντω από χωριό της περιοχής, ενώ για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικείς με σκορ 3-5.

Σκόρερ:

8΄1-0  Τσολερίδης Η.
15΄1-1  Τανταλίδης
54΄2-1 Κουβάτσης
62΄2-2 Τανταλίδης
70΄3-2 Τσολερίδης Ν.
76΄3-3 Αλιβάνογλου
84΄3-4 με πέναλτι Τουρσουνίδης
90΄3-5 Τανταλίδης

Άριστη η διαιτησία των Γ. Μιχαηλίδη (Δ. Μιχαηλίδου- Σ. Αμαξοπούλου) ΕΠΣ Πέλλας τους οποίους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν για την αφιλοκερδή διαιτησία τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Επίλεκτοι Αλμωπίας (Σαμαράς): Παντελίδης, Τανούρης, Σαμαράς, Σέλκος, Μπογδάνης, Μυλόπουλος, Παπαδόπουλος Ν., Παπανδρέου, Τσολερίδης Ν., Τρύπκος, Τσολερίδης Θ., 
Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Ρούσης, Παρτσανάκης, Σέλκος Χ., Κουβάτσης, Ζαχαράκης, Μήλλης.

Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ (Τερζανίδης): Αργυρόπουλος, Μαλιούφας, Βουτσιάς, Χασιώτης, Νάστος, Καραγεωργίου, Αργυρίου, Τουρσουνίδης, Μπορμπόκης, Τανταλίδης, Αλεξανδρίδης
Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Κωνσταντινίδης, Συλιανός, Σερασίδης, Αλιβάνογλου, Πουλούδης, Γκουρτσελίδης, Κουκίδης

Φωτο: Dimitris Salamanis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.