Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για παράνομη μεταφορά (14) αλλοδαπών


Συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, 36χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας. 
 Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-11-2018), στην Εγνατία Οδό - κόμβος Ασπροβάλτας, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε ο 36χρονος, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν συνολικά δεκατέσσερις (14) παράτυποι μετανάστες (εκ των οποίων 2 ανήλικοι), που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. 
 Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη Χώρα από περιοχή του Νομού Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό την Αθήνα, ενώ για τη μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.