Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασε από το Αιγίνιο ο ΦΟ Αριδαίας, 51-71 τον Αιγινιακό!


φωτο αρχείου
Μεγάλο διπλό πέτυχε η ομάδα του ΦΟΑ που πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Αιγινιακού νικώντας με 51-71 για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ με το δεκάλεπτο να βρίσκει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με 18-19 ενώ το ημίχρονο ήταν ισόπαλο με 26-26.

Στην επανάληψη οι περισσότερες επιλογές που είχαν οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τους γηπεδούχους να μένουν από δυνάμεις και να μην μπορούν να ακολουθήσουν με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση να πάρουν εύκολα όπως αποδείχτηκε το ροζ φύλλο αγώνα και να μένουν μια ανάσα από την κορυφή στη βαθμολογία.

Πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς νικητών έκαναν οι Αβραμίδης (16π./4τριπ.), Μακρόπουλος (15π./1τριπ.) και Κληντσάρης (13π./1τριπ.), ενώ από πλευράς Αιγινιακού ξεχώρισε ο Κατσιάνος (16π./2τριπ.)

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ελευθεριάδη και Παπαγεωργίου.

Την επόμενη αγωνιστική (17/10) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται τον Πιερικό Αρχέλαο ενώ ο Αιγινιακός έχει ρεπό.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 26-26, 37-48, 51-71
Διαιτητές: Ελευθεριάδης - Παπαγεωργίου

ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Πιπιλίκας 1, Κατσιάνος 16(2), Αργυρόπουλος 7(1), Κουλιάς, Κουτούπας, Βουλτσίδης 11(2), Κιρκιντζώτης 5(1), Μελίδης 7, Βουτσακόπουλος 4(1), Γιουμούκης, Κομπατσιάρης, Τσακίρης.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Βασίλογλου, Τοπαλίδης 7, Περπερίδης 2, Μπεγλόπουλος 1, Παπαβραάμ 4, Αβραμίδης 16(4), Κληντσάρης 13(1), Μακρόπουλος 15(1), Στρέπκος 10, Τζάτσης 3(1).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.