Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο «Αισθητική αναβάθμιση ΤΚ Λουτρακίου», προϋπολογισμού 611.000 ευρώ


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη το έργο «Αισθητική Αναβάθμιση Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου», προϋπολογισμού 611.000 ευρώ. Η ένταξη του έργου στο ΠΔΕ έγινε κατόπιν της υπ' αριθ. 56618/16-10-2018 πρότασης του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Οικονομίας. 

Πιο συγκεκριμένα, το έργο προβλέπει την κατασκευή λιθόστρωτων δρόμων και τη φωταγώγησή τους, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση του οικισμού και θα συνεισφέρει τόσο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όσο και στην ενίσχυση της επισκεψιμότητάς του. 


Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει ήδη εγκριθεί από τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη από τον περασμένο Απρίλιο κατόπιν συνεργασίας της κ. Τζάκρη με τον κ. Σκουρλέτη  που είχε πραγματοποιηθεί  την 18η Απριλίου 2018 στο Υπουργείο Εσωτερικών  και εκκρεμούσε η τελική έγκριση από τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Στάθη Γιαννακίδη. 
Σε συνάντηση της κ. Τζάκρη με τον κ. Γιαννακίδη που πραγματοποιήθηκε την 17η Οκτωβρίου 2018, η κ. Τζάκρη εξέθεσε στον Υφυπουργό την σπουδαιότητα του έργου, το οποίο αφορά την πλέον τουριστική Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας και ζήτησε από τον κ. Γιαννακίδη να προβεί στην έκδοση της σχετικής απόφασης για την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και την χρηματοδότηση της υλοποίησής του. 
Ο κ. Γιαννακίδης ενημέρωσε την κ. Τζάκρη ότι προέβη σήμερα 2-11-2018 στην υπογραφή της σχετικής απόφασης για την ένταξη του έργου στο ΠΔΕ. Η βουλευτής ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για τη συνεργασία, η οποία θα ενταθεί το επόμενο διάστημα για την προώθηση και άλλων θεμάτων της Πέλλας. 

Η ένταξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για τη δημοπράτηση του έργου από τον Δήμο Αλμωπίας και η κ. Τζάκρη ζήτησε ήδη από τον Δήμο την επιτάχυνση όλων των σχετικών διαδικασιών για τη δημοπράτηση του έργου, δεδομένου ότι η πίστωση των 611.000 ευρώ είναι  άμεσα διαθέσιμη.

Δείτε ΕΔΩ την πρόταση του υπουργείου εσωτερικών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Η Τζακρη ως "κουριερ" μεταφέρει τους φακελους του ανήμπορου Μπινου..
    Ανταμοιβή της αυταρέσκη φωτο!!
    Ας πάει να πάρει ψήφους από τον Μπινο στην Αριδαία και στο Λουτράκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδότησε και χρηματοδοτεί όλες τις μελέτες που κατατίθενται από τους Δήμους της Πέλλας ανεξάρτητα τι "χρώμα" έχει ο Δήμαρχος. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό..
    Το προβλημα ειναι οτι οι Δήμοι δεν ασχολούνται σοβαρά για να καταθέσουν μελέτες..
    Ειδικα για αρδευτικα και αγροτική οδοποιία δεν υπάρχει ούτε μια ώριμη μελέτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε καμία αποζημίωση για τα ροδάκινα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας παρακαλώ κ Τζακρη πρέπει πρώτος να το ανακοινώσει ο Σηφάκης πως του πήρες την πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.