Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζαφειράκης - ΜΑ Γιαννιτσών 64-52



Στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη έφτασε ο Ζαφειράκης που επικράτησε των Γιαννιτσών με 64-52. Έτσι έφτασε στην 6η θέση μαζί με το Αιγίνιο με ρεκόρ 4 νίκες και 3 ήττες.  Η ομάδα εμφανίστηκε με νέες φόρμες, χορηγία του Φ. Μπαξεβάνου. Οι παίκτες και οι προπονητές τον ευχαριστούν θερμά για την ένδυση του τμήματος.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο coach Ν.Τούφας ξεκίνησε με τους Σκουλαριώτη, Τούφα, Βάιγκαντ, Δίντση και Μουρατίδη. Οι δύο ομάδες στο πρώτο πεντάλεπτο αναλώθηκαν στην άμυνα με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει στα ρηχά. Ο coach Τούφας έριξε στο παρκέ τους Νικολαίδη-Ράπτη -Μώκα και η ομάδα άλλαξε χαρακτήρα. 'Έτρεξε, σκόραρε με καλάθια στον αιφνιδιασμό και ξέφυγε με 19-9. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα έβρισκε επιθετικές λύσεις με τους Τούφα-Σκουλαριώτη και στα μετ΄όπισθεν οι Καπνάς και Σιδηρόπουλος έκαναν ΄΄την βρώμικη δουλειά΄΄. Το ημίχρονο έκλεισε με 35-25. Στην επανάληψη η  ομάδα των Γιαννιτσών πίεσε παραπάνω και κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση και να μειώσει στους 7 πόντους. Σ΄αυτή την περίοδο ,οι Βάιγκαντ και Καπνάς ανέλαβαν δράση στο σκοράρισμα κυρίως με μακρινά σουτ.  (48-41). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και μείωσαν  στους 4 πόντους  αλλά οι Μουρατίδης και Σκουλαριώτης δεν επέτρεψαν να γίνει ''το κακό''. 'Έτρεξαν '' ένα αναπάντητο 8-0 και η διαφορά έγινε διψήφια. Η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους Παυλίδη (διάστρεμμα), Ζαχαριάδη και Πράπα . ( υποχρεώσεις με τις σχολές τους). Πολύ καλή η διαιτησία των Χρυσάφη-Τοπαλίδη που πέρασε απαρατήρητη. 

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας, στην Κατερίνη με τον Βατανιακό στις 20.00 το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

ΣΥΝΘΕΣΗ (ΤΟΥΦΑΣ Ν-ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ) Μώκας-Τούφας-Σιδηρόπουλος-Νικολαίδης-Σκουλαριώτης-Ράπτης-Βαδόλας-Βάιγκαντ-Μουρατίδης-Τούπος-Δίντσης-Καπνάς

ΜΙΝΙ    

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ=19-55

'Αλλη μια νίκη για την ομάδα του Θ.Πουρλίδα που επικράτησε του ΑΟΚ Βέροιας με 19-55 και έφτασε στις 4 νίκες σε ισάριθμα ματς. Σ αυτόν τον αγώνα αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις λόγω τριήμερης εκδρομής του 1ου Γυμνασίου (έλλειπαν 8 παίκτες) αλλά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Από το πρώτο ημίχρονο είχαν μπει οι βάσεις  για την νίκη με το σκορ στο 11-29. Επόμενος αντίπαλος την Κυριακή 25/11 στις 12.00π.μ με την ομάδα του Μ.Α.Γιαννιτσών. 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αναβλήθηκε το φιλικό στην Καστοριά λόγω χιονόπτωσης. Η ομάδα του Β. Τσακίρη πραγματοποίησε αγώνα μεταξύ γονιών και αθλητών την Κυριακή το πρωί στο ΔΑΚ Νάουσας. 
ΣΖ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.