Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Χρηματοδότηση 660.000 € από το Υπουργείο Υγείας για την προμήθεια σημαντικών ιατρικών μηχανημάτων για το Νοσοκομείο Πέλλας


Ψηφιακός μαστογράφος 290.000,00 € στην Έδεσσα
Πύργος λαπαροσκοπικών εξετάσεων 180.000,00 € στην Έδεσσα
Δύο φορητά ακτινολογικά μηχανήματα ( CRM) συνολικά 160.000,00 € ( ένα για το κάθε Νοσοκομείο).
Όργανο μέτρησης οστικής πυκνότητας 30.000,00 € στην Έδεσσα

Η απόφαση έγκρισης της χρηματοδότησης θα έλθει στο νοσοκομείο τις αμέσως προσεχείς ημέρες. 
Ακόμη προχωρά γρήγορα η διαδικασία για την δημοπράτηση ( με εξασφαλισμένες πιστώσεις στην διάθεση του Νοσοκομείου): 
Της αναδιαμόρφωσης και επέκτασης των Επειγόντων ( ΤΕΠ) στο Νοσοκομείο Έδεσσας 140.000,00 € 
Της προμήθειας των 10 νέων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού 150.000,00 €
Της προμήθειας νέου κλιβάνου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών 90.000,00 €
Της ριζικής συντήρησης και διαμόρφωσης του Κ.Υ. Αριδαίας 150.000,00 €.
Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την δημόσια υγεία στην Πέλλα. 
Η προτεραιοποίηση των αναγκών στα νέα ιατρικά μηχανήματα ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του γραφείου του Αναπλ. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστο Σμία.
Η εξασφάλιση χρηματοδότησης των ΤΕΠ, μηχανημάτων νεφρού και Κ.Υ. Αριδαίας ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του Αναπλ. Υπουργού με τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη.
Ο βουλευτής εκφράζει την ικανοποίηση του για την συνεχή βοήθεια του Υπουργείου Υγείας στο Νοσοκομείο Πέλλας ( ας μην ξεχνάμε και την χρηματοδότηση της προμήθεια και δύο αξονικών τομογράφων) και δηλώνει ότι θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των χρηματοδοτήσεων και δημοπρατήσεων με στόχο την ταχύτερη δυνατή λειτουργίας τους προς όφελος της δημόσιας υγείας στην Πέλλα.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Το Κέντρο Υγείας Σκύδρας δεν βλέπουμε πουθενά πάλι.Θα πέσουν τα ντουβάρια εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουιζ..απο τους 100 που πανε στο ΚΥ σκυδρας ποσοι μενουν να αντιμετωπιστουν εκει; και ποσους διωχνουν κατευθειαν ; εδεσσα; στο εξωτερικο θα ειχε κλεισει απο καιρου!!!! Και οιγιατροι κ νοσηλευτες στο νοσοκομειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΕΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Κ.Υ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΚΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 ΧΜ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Κ.Υ ΣΚΥΔΡΑΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

      Διαγραφή
  3. η κυβερνηση στηρίζει την δημοσια υγεια...ο βουλευτής εκφραζει την ικανοποίηση του...σηφακη ποσες φορες τα εγραψες, και θα τα ψαναγραψεις, εχεις αγρια μεσανυχτα, η οφθαλμολογικη εδω και δυο χρονια δεν χειρουργει,αραγε γιατι; υπαρχει ελλείψεις σε υλικα, ιατρικα, ξενοδοχειακο εξοπλισμο, σουβαδες πεφτουν ,μουχλες στα δωμάτια,στα μπανια, δεν λειτουργουν, η ψυξη ,η θερμανση, ενα αχουρι το νοσοκομείο της εδεσσας και συ αυτοθαυμαζεσαι και συναγελαζεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.