Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Επιτάχυνση διαδικασιών για παραχώρηση του στρατοπέδου «Καλιαγκάκη»


Σύσκεψη με τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Ζησιμάτο και στελέχη της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, για το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου «Καλιαγκάκη».
Το κλιμάκιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την Έδεσσα με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών για υλοποίηση του αιτήματος του Δήμου Έδεσσας σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου «Καλιαγκάκη» και τη χρήση του για κοινωφελείς και αναπτυξιακούς σκοπούς.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας δήλωσε ότι πρόκειται για μία σημαντική υποδομή που έχει απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό από την αχρηστία και στόχο του Δήμου Έδεσσας αποτελεί η αξιοποίηση του χώρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Θα το κάνει σκουπιδότοπο να βάζει τα άρματα από τις απόκρευες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα μην είναι για λάθρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω παθει... πηρε φωτια ο δημαρχος και μεσα σε δυο μηνες προσπαθει να κανει οτι δεν εκανε ολα τα χρονια.. εστω και ετσι κερδος ειναι ... αρκει να μην πεισει τον κοσμο... και ξανακοιμηθει μετα τις εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.