Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροχαίο ατύχημα στην Κρύα Βρύση: Από καθαρά θέμα τύχης αποφεύχθηκαν τα χειρότερα (φωτο)



Συγκεκριμένα στις 13:25 περίπου γονέας που περίμενε (άσπρο όχημα) να παραλάβει το παιδί του από το σχολείο προσπάθησε να στρίψει προς την οδό του Δημοτικού Γηπέδου και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό.
Ευτυχώς μόνο τα οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές. 

Θα πρέπει να τονίσουμε όμως ότι στο σημείο υπάρχουν δυο Λύκεια και ένα Γυμνάσιο. Όταν υπήρχε το Αστυνομικό Τμήμα και Αστυνομικός Σταθμός μετά την υποβάθμιση υπήρχε πάντα ένα περιπολικό στην άφιξη και την αποχώρηση των μαθητών. Δυστυχώς όμως μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Περσέας» η Κρύα Βρύση δεν έχει περιπολικό τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Μέχρι στιγμής κανένας φορέας δεν έχει αντιδράσει για το θέμα αυτό και να ζητήσει την ένταξη της Κρύας Βρύσης στις περιπολίες του «Περσέα» όλο το 24ωρο.

Πηγή: f/b Δημήτρη Τσουφλίδη 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Δ.ΓΙΑΝΝΗΣ. ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.ΕΚΕΙ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΚΟΤΕΣΤ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΥΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕ.
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    Δ.ΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Δ.ΓΙΑΝΝΗ, μηπως δεν πηγαινες σχολειο κατα την εναρξη του μαθηματος παρα μονο οταν και αν ξυπνουσες εγκαιρα; Οσο το Α.Τ ηταν σωστα επανδρωμενο και απο τα ετη 2000 εως 2010 σε καθημερινη βαση ενα εκ των περιπολικων ηταν στον συγκεκριμενο χωρο απο την 7:30 πρωινη ωρα και βοηθουσε στην ομαλη προσελευση των μαθητων. Πολλες φορες οι αστυνομικοι το εκαναν και κατα την ληξη του μαθηματος και ειδικα καθε Τεταρτη λογω λαικης αγορας. Δεν γνωριζω αν αυτο γινοταν κατ' εντολη η απο την ευσυνειδησια των υπηρετουντων αστυνομικων, αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

      Διαγραφή
    2. Δ.ΓΙΑΝΝΗΣ
      ΑΥΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ Η' ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΤΟ ΓΚΑΒΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΦΩΛΙΑ

      Διαγραφή
  2. Π.Α.Ι {εκπαιδευτικος-γονεας}6 Νοεμβρίου 2018 στις 10:12 μ.μ.

    ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΛΛΑ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα ατυχήματα φταίει η οδηγική συμπεριφορά των συνδημοτών μου που οδηγούν όπως να 'ναι και πίνουν τσίπουρα από τις 11:00.Σιγά να μην δεσμεύεται ένα περιπολικό κάθε μέρα.Αυτά είναι μπούρδες.Για αυτήν την δουλειά υπάρχουν οι σχολικοί τροχονόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχως ειναι ολοι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η παρανομία ήταν πάντα έντονη στη Κρύα Βρύση.Είτε με αστυνομία είτε χωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλα ειπατε κυριοι ,η ερωτηση ειναι μια και ουσιαστηκη , Σχολεικοι τροχονομοι δεν υπαρχου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Γιάννη Δ. Όταν θέλω να απαντήσω σε σχόλιο το κάνω πάντα ενυπόγραφα. Δεν κρύβομαι πίσω από τελείες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διεθεσες να διαβάσεις την ανάρτηση μου στο Facebook και είχε την ευγενική πρόθεση και το ανάρτησε το karatzova.com. Το χαρακτηρισμό του ψεύτη επέτρεψε μου να στον επιστρέψω άνευ περαιτέρω σχολιασμού. Για όλα τα υπόλοιπα ξέρεις που ΜΠΟΡΕΙΣ να με βρεις, αφού πηγαίναμε μαζί σχολείο, να σου εκθέσω τις απόψεις μου και να ακούσω τις δικές σου. Δημήτριος Τσουφλίδης (Δημόσια - Γράφω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.