Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταδικάζει το ΚΙΝΑΛ τις καταλήψεις σχολείων: Όχι στη μισαλλοδοξία


Το Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωση του Τομέα Παιδείας, διαφωνεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο με τις τελευταίες καταλήψεις σχολείων που πραγματοποιούνται με αφορμή το εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής τονίζει: «Τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης εντός των σχολείων. Το σχολείο δεν μπορεί να γίνεται χώρος αντιπαράθεσης και μισαλλοδοξίας για κανένα θέμα.

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα μέλη της σχολικής κοινότητας ενάντια στον φανατισμό και το μίσος». Επίσης καλεί «όλες και όλους να μην επιτρέψουν να διχαστεί περαιτέρω η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα η νέα γενιά μέσα στους σχολικούς χώρους».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: H ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;
    ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν πια σωστοι πολιτική όλοι μόνο για την καρέκλα ξεφτίλα ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για καθίστε ρε αδέρφια Έλληνες ,, ποιος είπε ότι είναι ντροπή,,φανατισμός,,η οτιδήποτε άλλο να φωνάζεις η Μακεδονία είναι Ελληνική...δεν πρέπει τα παιδιά μας οι μαθητές να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός των μαθησιακών τους υποχρεώσεων...δεν ασκούν πολιτική τα παιδιά..δεν κάνουν κατάληψη ,, ...θες να διαμαρτυρηθείς να φωνάξεις μαζί με τα παιδιά μας και μεις σήμερα στο πανελλήνιο κάλεσμα για αυτή την διαμαρτυρία σήμερα ναι,, όχι τρεις και λίγο κατάληψη...η απάντηση σας παιδιά " μου" σε όλους εμάς σε όλους αυτούς,, είναι η μάθηση ,, διαβάστε μάθετε την ιστορία μας ,,και απαντήστε σε όλους αυτούς που δεν έκαναν τίποτα για εσάς ,,απαντήστε σε όλους εμάς που δεν παραδώσαμε σε σας τίποτα άξιο,,και δεν παραδώσαμε διότι διαχρονικά και μεις σαν μαθητές δεν κάναμε τίποτα άλλο εκτός των καταλήψεων,, των κομματικών στρατών εντός των σχολείων,,των κλαδικών αργότερα και των συνεταιρισμών ...Διαβάστε και μέσα από την μάθηση δείξτε σε όλους την δική σας ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
      ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ;
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.
      ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΑΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΜΑΖΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. εσύ πρέπει να ξεκινήσεις το δημοτικό από την αρχή

      Διαγραφή
  4. Είμαι ΚΑΤΑ σε κάθε είδους κατάληψης δημοσίου χώρου και ειδικά των σχολείων και των πανεπηστημίων.
    Είναι όμως ύψιστη ΞΕΦΤΙΛΑ να κραυγάζουν οι μπουρδολόγοι της φασιστεράς όταν στηρίζουν έναν επαγγελματία καταληψία ο οποίος κυβερνά αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας γράψουν ιστορία τα παιδιά φτάνει πια το κεφάλι κάτω και να προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα όταν μιλάμε για την Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.