Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησαν χθες στην Κρύα Βρύση οι διήμερες εκδηλώσεις «Μακεδονομάχων Μνήμη Μέλλοντος» (φωτο)


Ξεκίνησαν χθες στην Κρύα Βρύση οι διήμερες εκδηλώσεις «Μακεδονομάχων Μνήμη Μέλλοντος», που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά πέρυσι και φιλοδοξούν να καθιερωθούν ως ετήσιος θεσμός, που θα διοργανώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, στην πόλη της Κρύας Βρύσης του δήμου Πέλλας. Πρόκειται για ένα πλούσιο διήμερο πολιτισμού, ιστορίας, αθλητισμού και μνήμης.

Εμπνευστής και διοργανωτής του νέου αυτού θεσμού στη πόλη της Κρύας Βρύσης, είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», ο οποίος, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «έχοντας εθνική και ηθική υποχρέωση, συνεχίζει να τιμά τους ηρωικούς αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα , σε αντίθεση με τα όσα πονηρά και ύπουλα διαδραματίζονται στις ημέρες μας σε βάρος της Μακεδονίας». Στις εκδηλώσεις συνδιοργανωτές είναι ο δήμος Πέλλας, η Π.Ε. Πέλλας και φορείς από την περιοχή.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 7:30 μ μ, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, είχε ομιλητή τον Ιστορικό, συγγραφέα, ερευνητή Γιάννη Παπαλαζάρου και θέμα: «Γκόνος Γιώτας, ο Γενναίος Αγωνιστής και Πολύτιμος Οπλαρχηγός του Βάλτου». Συμμετείχε η Δημοτική Χορωδία και απαγγέλθηκαν ποιήματα από μέλη Θεατρικών Ομάδων.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο βουλευτής Γιώργος Καρασμάνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαρία Τσαντάκη Ζωγράφου και Γιάννης Ανδρίτσος, ο αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης Κώστας Μπαλτζίδης, ο αντιδήμαρχος Αθαν. Επιτροπάκης ο πρόεδρος της Δ.Κ. Κρ. Βρύσης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΕΚΚΑΠΑ Νίκος Σκορδής, ο δημ. Σύμβουλος Πέτρος Σερραϊδης, ο πρόεδρος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος» Κώστας Κάμτσης, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, σήμερα θα διοργανωθεί ο 2ος Ημιμαραθώνιος Κρύας Βρύσης «Στα Μυστικά του Βάλτου».
ekdkrvr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Η βουλευτές του σύριζα δεν προσκλήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗ ντόρκα και τον σήφακα δεν τους καλέσατε; Κακοήθεις, εθνίκια με γράσα στα μάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ντόρα φτυάρι Κοσμά μπότες ανοίγει τον δρόμο από προμαχους για βόρεια Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ..ΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΗΣ. ΣΤΟ ΑΔΕΙΑΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΕΙΧΕ 10 ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΟΔΩΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.