Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη επίσημη υποψηφιότητα στο Δήμο Έδεσσας: «Κοινωνία σε Κίνηση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Τσεπκεντζή


Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Δημοτικής κίνησης στην Έδεσσα «Κοινωνία σε Κίνηση», με επικεφαλής τον Γιάννη Τσεπκεντζή, θα γίνει την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας.
Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννης Τσεπκεντζής, θα προχωρήσει στην παρουσίαση αρχών και θέσεων της νεοεμφανιζόμενης παράταξης που θα διεκδικήσει τον δήμο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου το 2019.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..κάτι σε Δημητριαδη του ΣΥΡΙΖΑ μου κάνει σε πιο εξτριμ χαμένος απο χέρι πάμε για τον επομένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτικός αναλυτής από τα Lidl. Πάμε για τον επόμενο...

      Διαγραφή
  2. Τζάμπα ασχολείται. ... Δεν έχει να προσφέρει τίποτα . Ούτε μια σωστή ιδέα σε συζητήσεις δεν είχε. Σαν να μην μένει εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό ξεκίνημα. Η πολη και ο δήμος μας σας χρειάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τέτοιες υποψηφιότητες μην περιμένετε να αλλάξει προς τα εμπρός ο δήμος, μια από τα ίδια, να δούμε και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ... ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ 90 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΦΘΑΣΕΙ 105 . ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ - ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ - ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΤΑΒΕΡΝΑ / ΜΠΑΡ ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΣΕΣ. ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ.. Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .. ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χασαπης η μπακαλης είσαι αδερφε κ τον ζυγισες πόσα κιλά είναι? Επίσης η διαφορά του είναι οτι παχυνε με τα δικά του χρήματα..εν αντιθέσει με άλλους..

      Διαγραφή
  6. Καλή επιτυχία Γιάννη τέτοιους συνδυασμούς χρειάζεται η πόλη να πατώσει μια και καλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία Γιάννη, προσπάθησε να πάρεις μαζί σου τα ικανά στελέχη του δήμου, ανεξαρτήτου κόμματος, όλοι τους γνωρίζουν και όλοι θα τους στηρίξουν μαζί και εσένα. Η "βασιλεία" αυτών που κατέστρεψαν την Έδεσσα πρέπει να τελειώσει. Να είσαι βέβαιος ότι θα δεχτείς μαύρη προπαγάνδα από τα τσιράκια και του τωρινού και του πρώην δημάρχου. Ικανά στελέχη Γιάννη και εσύ και ο κόσμος τους ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ.
      ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ;
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ;
      ΜΕ ΠΟΙΟΝ ¨¨ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ¨¨ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ;
      ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ;

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. AYTO ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ.
      ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΣΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδια οι εργολαβοι σχολιων ειστε ενας η περισσοτεροι?

      Διαγραφή
    3. Ε αδου φοβαστε, τραβατε ψηφιστε παλι τα ιδια και τα ιδια. Δε βαλατε μυαλο, ψηφιστε καμια 20ετια παλι τα ιδια κ μετα αρχιστε τη κλαψα ως συνηθως.

      Διαγραφή
  9. Γιάννη, προχωρα κ στείλε μια και καλή το παρωχημενο κ ξεφτισμενο στο χρονοντουλαπο της ιστορίας.. τους πονας κ φαίνεται.. Η πόλη μιλάει, με τέτοιους υποψηφίους κάνε το από τον πρώτο γύρο να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο άνθρωπος θα παρουσιάσει τις θέσεις και τους ανθρώπους της παράταξης του, Θα κριθεί για αυτό και το έργο του αν εκλεγεί, εγώ το εύχομαι για να αλλάξει έστω και λίγο αυτή η παλαιολιθική διοίκηση της Έδεσσας με πρακτικές και καρικατούρες του '90. Ότι είναι 105κιλά επειδή τρώει σουβλάκια, είναι σε άλλη διάσταση ή μοιάζει σε κάποιον είναι λόγια του αέρα. Ναι μεν θέλουμε αλλαγή αλλά οι παντογνώστες ήδη ξέρουν τις ιδέες και το όραμα του και τις έκριναν ακατάλληλες! Τι υποψήφιο αναζητάτε; Τους σημερινούς τους είδαμε 8 χρόνια, καλή η προσπάθεια στην αρχή αλλά μετά μάλλον κουράστηκαν και στέρεψαν απο ιδεές και προτοτυπία. Ο Γιάννης είναι νέο αίμα, επιχειραματίας σωστός και ελπίζω αν φέρει κάτι καινούργιο στην πόλη και μην αναλωθεί αυτός και οι δικοί τους σε μικροπολιτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μετα το γλυψιμο ας παμε στο σφουγγαρισμα γιατι πολλα τα υγρα στο πατωμα

      Διαγραφή
  11. Γιανναρε μη μασάς είσαι ο καλυτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΜΗΡΗ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ¨¨¨¨ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ¨¨¨¨ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΡΧΕΣΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΄΄΄΄΄ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΔΕΣΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα εκπροσωπε ξεκουρασου εγινε η δουλεια.Το παλεψες καλα αλλα οτι και να κανεις εδω γνωριζομαστε ολοι, και ολοι γνωριζουν ποιοι ειναι καθαροι.Επιλεον χορτασατε μισθους και αναθεσεις μην ειστε φαταουλες.Ηρθε η ωρα σας μη ξεφτιλιζεστε αλλο. Αφηστε κανεναν αλλο μηπως δουμε κανενα χαϊρι.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΙΜΑΔΟΠΟΛΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΡΕ ΓΕΡΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ .ΚΡΙΜΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΔΕΣΣΑ

      Διαγραφή
  13. Με τα εξαπτέρυγα της τζακρη θα κάνει συνδυασμό ο κ. Τσεπκεντζής; που είναι το φρέσκο και το νέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θέλετε αλλαγή; Να συνεχίσει το ίδιο μίζερο για την πόλη; Φτάνει πια με το παλιό, αφήστε τους νέους να διαμορφώσουν τις ιδέες τους και το όραμα τους και θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Ο Τσεπκεντζής και η ομάδα του μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα. Ας δούμε τι θα παρουσιάσει σήμερα και μετά σχολιάζεται. Όλοι κριτές του πληκτρολογίου με λόγια του αέρα και μικροπολιτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτελους νεοι ανθρωποι που εχουν δουλεψει στη ζωη τους!!! Φτανει με τους ιδιους κ τους ιδιους. Εργολαβια εχει καταντησει πια ο Δημος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.