Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα


Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα τήρησε η Βουλή μετά από σχετική πρόταση του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη. «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και την χωρίς κανένα άλλοθι καταδίκη της δολοφονίας του εκ μέρους της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες. 
Ζητώ την έγκριση του Σώματος, γιατί δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό, να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή», ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης ανοίγοντας τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αναρωτιόμαστε Μετά τις δηλώσεις Φίλη Καββαδία και βούτση πώς είναι δυνατόν να ταυτίζονται στο μίσος τους εναντίον των Ελλήνων πατριωτών, οι ακροαριστεροί εξτρεμιστές στην Ελλάδα κι οι ακροδεξιοί εθνικιστές στην Αλβανία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Νικήτα Κακλαμάνη και όχι φυσικά στον σύντροφό βούτση που μαζί με την συντρόφισσα Καββαδία εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους. Τόσο σύμπτωση ο Ράμα από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά των Βορειοηπειρωτών?,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.