Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φρίκη στο νεκροτομείο Διαβατών – Πτώματα σαπίζουν εκτός ψυγείων (φωτο)



Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από το νεκροτομείο Διαβατών που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το typosthes.gr, δύο πτώματα έχουν αφεθεί εκτός ψυγείων, εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες, με δραματικές συνέπειες για τη δημόσια υγεία.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για νεκρούς αγνώστου ταυτότητας που παρελήφθησαν από το νεκροτομείο Διαβατών τον περασμένο Αύγουστο. Τα πτώματα, όπως θα δείτε και στο φωτογραφικό υλικό, έχουν αφεθεί σε χώρο δίπλα από τα ψυγεία με αποτέλεσμα να σαπίσουν, προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο δημόσιας υγείας.

Η καταγγελία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το TyposThes έγινε από την ιατροδικαστική Διαβατών και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν κινηθεί διαδικασίες από το Εσωτερικών Υποθέσεων για το ζήτημα, με τους υπεύθυνους να έχουν λάβει αναβολή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ώστε να απολογηθούν. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ακόμη και σήμερα τα δύο πτώματα εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός ψυγείων.

Πηγή: typosthes.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.