Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσημη πρώτη του Γ. Τσεπκεντζή στο δήμο Έδεσσας: Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή αλλά και φρέσκο όραμα για το αύριο!


Η «επίσημη πρώτη» της δημοτικής κίνησης  Έδεσσας «Κοινωνία σε Κίνηση», με επικεφαλής τον Γιάννη Τσεπκεντζή, έγινε χθες στις 7.00 το απόγευμα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής, μαζί με μέλη της δημοτικής κίνησης παρουσίασαν τις θέσεις και αρχές της. Η παρουσίαση αυτή συνοδεύτηκε από τον κ. Τσεπκεντζή με δριμύτατη επίθεση στη σημερινή δημοτική αρχή, κάνοντας αναφορά «στην αδρανή και διχαστική πολιτική με την οποία πορεύτηκε ο Δήμος Έδεσσας τα περασμένα έτη», όπως είπε, προσθέτοντας ότι «ιστορικά αυτή η δημοτική αρχή αποτελεί την χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει ο δήμος Έδεσσας». «Έφτασε ο καιρός να σταματήσει η ‘’ενός ανδρός εξουσία’’, οι πολιτικές κολλεγιές, η πελατειοκρατία και η αδιαφάνεια», τόνισε χαρακτηριστικά.  Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην «οσμή των σκανδάλων», που όπως υπογράμμισε προκαλούν την απέχθεια των πολιτών και μη συμμετοχή, ιδιαίτερα των νέων, στην πολιτική, οδηγώντας εν τέλει σε έναν φαύλο κύκλο «επαγγελματιών» της πολιτικής. Ίδια πρόσωπα, ίδιες πρακτικές».


Οι ομιλητές παρουσίασαν τις βασικές αρχές ώστε να τεθούν οι βάσεις για ένα Δήμο από τους πολίτες, για τους πολίτες. Ένα Δήμο σύγχρονο και ενωτικό. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν «σ΄ ένα Δήμο που θα ενώνει τους πολίτες χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, θα αφυπνίζει συνειδήσεις και θα δημιουργεί φρέσκα οράματα». Σ ’αυτό το πλαίσιο αναφέρθηκαν οι προγραμματικές κατευθύνσεις και ζητήθηκε από τους πολίτες του τόπου να συμμετέχουν στην δημιουργία του προγράμματος της Κοινωνίας σε Κίνηση Έδεσσας.

Τέλος ο επικεφαλής Γιάννης Τσεπκεντζής απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες «να δώσουν μαζί την μάχη, για να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, για ένα τόπο ζωντανό, εξωστρεφή απαλλαγμένο από φοβίες. Για μια περιοχή τολμηρή, ανεκτική στο διαφορετικό, ανοιχτή στο καινούριο που δεν κουράζεται να κυνηγά το όραμα.»  Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «θα δώσουμε την μάχη για όλους και για όλες και θα είμαστε οι τελικοί νικητές.»

Μετά την παρουσίαση των αρχών και θέσεων της δημοτικής κίνησης, ο Γιάννης Τσεπκεντζής απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Σε σχετική ερώτηση για την επόμενη μέρα, αν και εξέφρασε την βεβαιότητά του για τη νίκη του συνδυασμού που ηγείται, τάχθηκε υπέρ των συμμαχιών απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή, ενώ σε ότι αφορά χρίσματα και κομματικές στηρίξεις μίλησε για μια παράταξη έξω από κομματικές περιχαρακώσεις και υπεραμύνθηκε του υπερκομματικού χαρακτήρα της. «Είμαστε πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με παρουσία στη ζωή της πόλης οι οποίοι μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες και ελπίδες και αξίες», τόνισε.

Σχετικά με το νεαρό της ηλικίας των μελών της νεοεμφανιζόμενης δημοτικής κίνησης και το ρίσκο που ενέχει αυτό, όπως π.χ. η απειρία, ο υποψήφιος δήμαρχος Έδεσσας υπογράμμισε με έμφαση ότι «οι μεγαλύτερες αλλαγές στον κόσμο έγιναν από νέους».

Βασικοί στόχοι


Δήμος για τους πολίτες

Μοιραζόμαστε το όραμα μια δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης και διεκδικούμε έναν Δήμο για όλους. Θέλουμε Δήμο για το δημότη και τα καθημερινά του προβλήματα και όχι απαθή διαχειριστή της μετριότητας, της προχειρότητας και της μιζέριας. Έναν Δήμο προασπιστή της κοινωνικής αλληλεγγύης και υπερασπιστή των κοινών αγαθών.

Δήμος από τους πολίτες

Μια παράταξη με δημοκρατικές αρχές. Από κοινού σχεδιάζουμε και (συν)αποφασίζουμε το κοινό μας μέλλον. Δε λειτουργούμε με την «αρχή του ενός ανδρός». Διεκδικούμε έναν δήμο συμμετοχικό ο οποίος θα δίνει φωνή στους πολίτες. Ο Τόπος μας χρειάζεται όλους πρωταγωνιστές.

Για έναν Δήμο που ενώνει

Αυτός ο Τόπος μας ενώνει και μας δυναμώνει. Λειτουργούμε χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις και παρωπίδες. Βλέπουμε τον Τόπο μας ως σύνολο και τα βασικά προβλήματα κοινά σε πόλη και χωριά. Δίνουμε απάντηση της ανοιχτής κοινωνίας σε όσους θέλουν την τοπική κοινωνία διχασμένη. (κάλπικος διχασμός, τεχνητή όξυνση του πολιτικούς κλίματος)

Για να γυρίσουμε σελίδα

Είμαστε μια καινούργια Δημοτική Κίνηση, με πολλούς νέους ανθρώπους, νέες ιδέες, χωρίς φθορά και απέναντι στην σημερινή φαυλότητα. Την ίδια στιγμή, αξιοποιούμε την εμπειρία ανθρώπων με καθαρά χέρια.

Βάζουμε τον πήχη ψηλά, βάζουμε τα δυνατά μας για το αύριο του Τόπου μας. Φτιάχνουμε ένα ψηφοδέλτιο προσφοράς για το Δήμο Έδεσσας-Βεγορίτιδας. Οραματιζόμαστε μια σύγχρονη αυτοδιοικητική παράταξη η οποία οφείλει να ενώνει, αντί να διαχωρίζει τους δημότες, να αφυπνίζει, αντί να “κοιμίζει” τις συνειδήσεις, να δημιουργεί φρέσκα οράματα, αντί να βολεύεται με “μπαγιάτικες φαντασιώσεις”, να προσελκύει τη νεολαία στα κοινά, αντί να την σπρώχνει ολοένα και περισσότερο στο περιθώριο.
tsep18
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

42 comments:

  1. Παρουσίαση με επίπεδο.Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φρέσκες ιδέες όπως λέμε φρέσκες φλογέρες;
    Έφτασε ο καιρός να σταματήσει η ¨ενός ανδρός εξουσία¨ δηλαδή θα τα συζητάτε όλα πριν αποφασίσετε και ενώ το τρένο θα περνάει εσείς ακόμα θα συζητάτε . Λίγο Σύριζα μου φαίνεται που δεν έβγαζαν άκρη ποτέ και όταν ο αγανακτισμένος και κουρασμένος λαός τους έδωσε την εξουσία δεν ξέραν τι γινόταν.
    Πελατειοκρατία; Ποιoς μίλησε για αυτό είπαμε;

    Οσμή σκανδάλων. Πότε, από ποιους, αυτός δεν ήταν δημοτικός σύμβουλος, τι έκανε; Απλά κάτι του μύριζε;

    Οι μεγαλύτερες αλλαγές στον κόσμο έγιναν από νέους.
    Μήπως εννοεί Τσε Γκεβάρα κ.λ.π γιατί αν εννοεί τους σύγχρονους νέους στην Ελλάδα, τελευταίο παράδειγμα ο Αλέξης, πράγματι έκανε μεγάλες αλλαγές. Τις νιώθουμε στο πετσί μας.

    Βλέπω ένα κείμενο λίγο σύριζα γραμμένο ή έτσι μου φαίνεται;

    Όσο αφορά τις φωτό βάζω το μπουφανάκι μου γιατί βλέπω άρχισε να ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ και κινδυνεύουμε να την αρπάξουμε.
    Θα έχουμε θέματα να συζητήσουμε όσο πλησιάζει ο καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας και εσύ τις ιδέες σου. Κριτικάρεις χωρίς να γράψεις κάτι. Σχολιαστής του πληκτρολογίου. Το προηγούμενο σλόγκαν του Γιάννου ήταν 'Όλοι μαζί μπορούμε...΄ κάτι που εξελίχθηκε σε 4-5 μαζί μπορούμε να τα κάνουμε χάλια και χωρίς μεταξύ μας χωρίς να μας πειράξει κανείς. Φτάνει πια, αν δεν σας αρέσει η αλλαγή αν έρθει μπορείτε να πάτε να μείνετε αλλού ακολουθώντας τον Δήμαρχο στην κεντρική πολιτική σκηνή που σκέφτεται να κατέβει.

      Διαγραφή
    2. Οι καινούργιες ιδεές και το όραμα πρέπει αναγκαστικά να μοιάζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τον Τσίπρα ?απλά για να πείς κάτι. Δηλαδή γιατί δεν τον παρομοιάζεις με τον Μπακογιάννη ή τον Πατούλη ακόμα και με τον Κυριάκο. Η οσμή αναφέρεται τελευταία όχι πριν 15 χρόνια. Και μάλλον είσαι απο αυτούς που λένε οι τεμπέληδες οι νέοι αλλά αν προσπαθήσουν κάτι τους τραμπουκίζεται. Έλεος, αφήστε τα φρέσκα μυαλά να προτείνουν και μετά να κρίνετε.

      Διαγραφή
    3. Με τη διαφορά οτι δε σας αρεσει να συζητάτε, αλλά να στε αρνητικά προδιατεθειμενος απέναντι σε κάτι τόσο υγιές.. Μεγάλη εμπαθεια

      Διαγραφή
    4. Εν ετει 2018, μιλαμε ακομα για κομματα και δη στις δημοτικες εκλογες. Μαλιστα...
      Αφηστε επιτελους τους νεους να αναλλαβουν. Φτανει η κριτικη χωρις προτασεις, βαρεθηκαμε τα σαθρα μυαλα.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο και ξανά μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μόνο που είδαμε τον φαρμακοτρίφτη..φτάνει..να μην..!!(ας μάθει πρώτα να χαιρετάει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
      ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ.....ΦΟΥΝΤΟ.
      ΕΝΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ;
      ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΛΘΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΦΕΡΟΥΜΕ;

      Διαγραφή
    3. 1:53, προφανώς του Γιαννου αφου ασκεί κριτική σε λάθος πρόσωπα

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ... ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΡΟΛΟΛΟΓΙΑ) .. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ Τ0ΜΕΙΣ ..ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 1980 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ (ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΙΦΗΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜς ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ ψαγμένος είσαι 12.39 . Δηλάδη από ότι καταλαβαίνω Δάσκαλος Νο 1 , Δήμαρχος Νο2 , Ξανθιές Νο 3 και 4 . Κατάλαβα και συμφωνώ ο Γιάννης, αυτούς, έτσι όπως κατέβηκε θα παίξει και θα χάσει με στημενο πέναλτυ στο 90. Κρίμα τους φάμε στη μάπα αλλα 5 χρόνια

      Διαγραφή
    2. Ερε θα πεθανουμε με τον καημό οτι δε γνωρίσαμε ανθρωπο που ειπε:"δε γνωρίζω επι του θέματος κ για να μη γίνω γραφικός, δε θα εκφέρω αποψη". Καημό το χω

      Διαγραφή

    3. Λάθος κανεις.
      Ο δάσκαλος, νιρβάνα, ήρεμη δύναμη, υπνωτίζει τον αντίπαλο και από κάτω ένας παλαιός, ο κοουτς φαρμακοποιός.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΈΑ Υγείας???
      ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ??? Ποιος ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΆΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

      Διαγραφή
    5. 1.17 ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ...(Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) . ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    6. ρε 1.17 κοιμάσαι ορθιος ...κανεισ και σχολια . Οι τέσσερις από απέναντι είναι της τωρινης διοικησης του Δήμου

      Διαγραφή
    7. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ...

      Διαγραφή
    8. δηλαδη σου αρεσαν απο εργα και χορτασαν τα μπαουλα τους.

      Διαγραφή
  6. Πες την αληθεια:ούτε απο έξω από το πολιτιστικό δε πέρασες ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ) ΓΚΥΚΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.... ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ;
      AN Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ π.χ 5 ΚΙΛΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 10 ΚΑΙ Η΄ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ Η΄ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΗ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
      ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η΄ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ;

      Διαγραφή
    2. Μαλλον παιδια λασπες για γλυκα και τετοια δεν σας παιρνει απο τη στιγμη που ο αλλος χαρισε μισθους. Κακο πραγμα να εχεις αντιπαλο τιμιο και να ψαχνεις αστειοτητες για να σωθεις! Σε αλλα τιμολογια να ψαχνετε τους καταρρακτες !

      Διαγραφή
  8. Πρώτη εικόνα από την παρουσίαση.
    Όπως ο Σύριζα βολόδερνε στο 3% και δεν ήξερε που βάδιζε στην κεντρική πολιτική σκηνή έτσι και σε τοπικό επίπεδο οι Συριζαίοι εκεί βρίσκονταν με 1-2 εκπροσώπους μέσα στα ψηφοδέλτια Σόντρα κ.λ.π.
    Όταν έγιναν κυβέρνηση αφού ψάχνανε δεξιά και αριστερά κάποιον να βάλουν μπροστά για να φάει τον μουντζούρη ή με κάποιους να «συνεργαστούνε»» στον Δήμο Έδεσσας αποφάσισαν να κατεβάσουν τον δάσκαλο καθώς δεν θα ήταν ότι καλύτερο για κυβερνητικό κόμμα να μην έχει υποψήφιο.
    Το αποτέλεσμα της καθόδου γνωστό όπως και ο Σύριζα του παρελθόντος , πάτος.

    Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου μετά από 2 μνημόνια και εκμεταλλευόμενη την αγανάκτηση του κόσμου και τις υποσχέσεις του Αλέξη αφού ενισχύθηκαν από τους τέως Πασόκους, τους καθαρούς όπως έλεγαν , ανέλαβαν την εξουσία.
    Τα αποτελέσματα και εδώ γνωστά. Σχίσιμο μνημονίων, νταούλια και ζουρνάδες για τους Έλληνες, κατάργηση ΕΝΦΙΑ κ.λ.π μέχρι και αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην χώρα που θα βοηθήσει και στην επίλυση του δημογραφικού, βλέπε λαθρομετανάστευση.
    Έτσι και στα της Έδεσσας.
    Ψάξανε που θα ποντάρουν και βρέθηκε το σχήμα. Τέως στελέχη προηγούμενων δημοτικών διοικήσεων ως βιτρίνα και από πίσω εμείς οι Συριζαίοι, έτσι τα φαντάζονται.
    Ένα σκεπτικό που ελπίζουν να έχουν την ίδια επιτυχία όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή.
    Στο χέρι των Εδεσσαίων αν τσιμπήσουν.
    Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να φιλτράρουμε όλους αυτούς που έχουν σκοπό να διεκδικήσουν τον Δήμο Έδεσσας γιατί χορτάσαμε σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς θεού, μη ψαρωσετε με το καινούριο κ χαθεί η λάμψη κ το εργο της μητροπολης Έδεσσας.. Έρχονται οι κακοι

      Διαγραφή
    2. Προς θεού, μην ενδωσετε στο καινούριο κ χαθεί η λάμψη κ το εργο της μητροπολης Έδεσσας..

      Διαγραφή
  9. το νέο αίμα μου άρεσε ! όλους σχεδόν τους έχουμε δει να τραβάνε ύπνους στα δημοτικά συμβούλια,οσο για τον υποψήφιο δήμαρχο τον έχουμε δει τις εποχές Γιαννάκη νερόβραστη σούπα ( από τον δάσκαλο σίγουρα καλλίτερος είναι άλλα αυτό δεν φτάνει )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχεδον η όλους?? Η κανέναν?

      Διαγραφή
    2. Δηλ η κοπέλα που δήλωσε ότι είναι 32 χρόνων, το κανε με σκοπο να σας εξαπατησει πισυευετε?

      Διαγραφή
    3. Δηλ η κοπέλα που δήλωσε ότι είναι 32 χρόνων, το κανε με σκοπο να σας εξαπατησει πισυευετε?

      Διαγραφή
    4. η 32αρα και 5-6 άλλοι θα είναι γλάστρες, άλλοι είναι μπροστά και είναι οι παλιοί γνωστοί εκτός αν δεν είσαι από Έδεσσα και δεν τους ξέρεις

      Διαγραφή
    5. Κ τι, φοβάσαι να τους κατονομασεις?

      Διαγραφή
  10. μπουφέ είχε;; ή τωρα που πήρε ιδιώτης το μαγαζί δεν δίνει τζάμπα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ντόρκα και ο Σηφάκης έλειπαν γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγαινανε σελφι με τον απερχομενο δήμαρχο, ισως

      Διαγραφή
  12. Γιανναρε,αν κρίνω από τα σχόλια ή πονεσαν πολλοί, ή πονεσαν πολυ.. Μάλλον κ τα δύο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.
      ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
      ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ.
      ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ;
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
      MIA ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΟ ΡΙΜΑΓΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
      ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΜΕΣΣΙΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.
      ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΜΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
      Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

      Διαγραφή
    2. Η αισιοδοξια δεν πρέπει να ναι το δυνατό σας σημείο.. Βουλευταδες γινανε με τις ψηφους του κόσμου, όχι μόνοι τους.. Κ υστερα, αλίμονο αν πεθάνει η ελπίδα..

      Διαγραφή
  13. Τωρα αληθεια? Κραζετε κατι που δεν εχει δοκιμαστει? Για να υπερασπιστειτε τι? Το ηδη υπαρχον? Γιατι αν ειστε ευχαριστημενοι με ο,τι εχουμε ζησει τα τελευταια χρονια, συγνωμη αλλα ή ειστε πολυ βολεμενοι ή είστε για τα σιδερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εν ετει 2018, ακομα η αναγκη μας ειναι να μιλαμε για κομματα και δη στις δημοτικες εκλογες. Αφηστε τους νεους να αναλαβουν πια. Σιχαθηκαμε τα σαθρα μυαλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Γιάννου είναι μάστορας στην μαύρη προπαγάνδα, το 2010 εκλέχτηκε πετώντας λάσπη, το 2014 στηρίχτηκε στον Ρυσάφη που τράβηξε όλη την δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του διαφορετικά σήμερα θα κυβερνούσε ο Σώντρας, 2019 και εκλογές μόνη λύση για αυτόν η λάσπη στα πρόσωπα των άλλων, γιατί όχι μόνο έργο δεν έκανε αλλά διέλυσε τα πάντα, με μια διαφορά. Τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και για την λάσπη και για τα χοντρά ψέμματα που ρίχνει. Δύσκολα θα κατεβάσει συνδυασμό αφού ακόμα και δικά του άτομα τον περιμένουν στην γωνία. Τα δύσκολα για αυτόν και τους συμβούλους του είναι μετά τις εκλογές, εκεί τον περιμένουν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.