Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επισκέπτες για τα διόδια στα Λουτρά Αλμωπίας: «Ντροπή σου δήμαρχε» - «Τι μας πέρασες για Ινδιάνους;»


Ξαφνιάστηκαν όπως λένε οι επισκέπτες των Λουτρών Πόζαρ από την Κατερίνη όταν στην είσοδο των Λουτρών αντίκρισαν μπάρα διοδίων. Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν  "Μείναμε άφωνοι! Λάθος δρόμο πείραμε; Βάλανε κι εδώ διόδια; Το σκεφτήκανε πολύ; Είναι δυνατό να βάζουν φραγμό στη φύση;» 

Ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή τους έχει ως εξής:

Επισκεπτόμαστε την περιοχή του Λουτρακίου Αλμωπίας οικογενειακώς για πάνω από δέκα (10) χρόνια τώρα. Ομολογούμε, όπως και όλοι οι άλλοι επισκέπτες πως οι ντόπιοι είναι πολύ τυχεροί που ζουν σε μία αγνή και πλούσια περιοχή, με φυσικά κάλη, τουρισμό όλο τον χρόνο και ιαματικά λουτρά –τα περίφημα Λουτρά Πόζαρ.
Στη σημερινή μας μετάβασή (Νοέμβριος 2018) ξαφνιαστήκαμε κατά την είσοδό μας στην έκταση των Λουτρών, αντικρίζοντας μια μπάρα διοδίων κι ένα φως να αναβοσβήνει. Μείναμε άφωνοι! «Λάθος δρόμο πείραμε; Βάλανε κι εδώ διόδια; Το σκεφτήκανε πολύ; Είναι δυνατό να βάζουν φραγμό στη φύση;»
Τι πάτε να κάνετε κύριε Δήμαρχε; Πού βρίσκεσαι; Στην Αυστρία, στη Γερμανία ή στην Αμερική; Τιμωρείς τους ίδιους τους δημότες σου με αυτά που κάνεις! Να ξέρεις ότι θα σε μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές, αν κατέβεις…… και καλά θα κάνουν! Γιατί τους κλείνεις και τις δουλειές! Εμείς θα πάμε αλλού, που ο δήμαρχος εκεί δε βάζει διόδια!
Τι μας πέρασες; Ινδιάνους; Πώς θα πάνε στα λουτρά οι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι; Θα έχουν τη δυνατότητα να σου πληρώνουν διόδια δυο φορές την ημέρα, για λίγες φορές λουτροθεραπείας ή θα αφήνουν τα αυτοκίνητα έξω από τα διόδια; Πόσες φορές θα πληρώνουν την ημέρα; Μια οικογένεια με μικρά παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα για τόσες δαπάνες; Όλοι ξέρουν το τίμημα για την είσοδο στα λουτρά, στον καταρράκτη και στην πισίνα που ευχαρίστως το καταβάλουν. Και ήδη είναι πεσμένη η κίνηση! Τι θέλεις; Ελβετούς και Αμερικάνους για πελάτες;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ!

Σταύρος Κυριαζόπουλος-Ευγενία Κορτσάρη
Από Κατερίνη Πιερίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

55 comments:

  1. Ο άνθρωπος είναι ανίδεος από τουρισμό, από fb και φωτογραφίες σκίζει, θα μου πείτε χρειαζόμαστε έσοδα, για αυτό έχει και το κοπτήριο, κλειστές πισίνες αλλά και εξωτερικές. Θα θελα να ξέρα κύριε δήμαρχε που διαφημίζατε την μηχανική ράμπα για τα ΑΜΕΑ αν έρθει ένα "λεωφορείο" που δεν θέλει να κόψει εισιτήριο για πάρκινκ και έχει έναν ανάπηρο μέσα τι θα γίνει αυτός. Κύριε δήμαρχε την περίοδο αιχμής από κόσμο αν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ δεν επιθυμούν να πληρώσουν είσοδο γνωρίζετε το κυκλοφοριακό που θα υπάρξει. Η ουρά θα φτάνει μέχρι τα χωριά. Τα λάβατε αυτά υπόψη. Λάβατε υπόψη ότι τον χειμώνα θα με αναγκάσετε να περπατάω στο κρύο μετά από ένα θερμό μπάνιο, με αναγκάζετε δηλαδή να πληρώσω διόδια για να έχω κοντά το αυτοκίνητο μου. Εσείς και οι "υψηλοί" καλεσμένοι σας πληρώνουν εισιτήριο?. Πολλά θα μπορούσα να γράψω αλλά από άνθρωπο που δεν μπορεί να αλλάξει μια λάμπα στην είσοδο της πόλης μη περιμένεις να ξέρει από τουρισμό παρά μόνο από fb και εκείνο στραβό. Όσο για τους επισκέπτες που έγραψαν το κείμενο να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και αλλού στην Ελλάδα ιαματικές πηγές και αλίμονο στην Αριδαία αν αναπτυχθούν. Και ένα μεγάλο συγνώμη εκ μέρους των δημοτών προς αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είναι δυνατόν; Ρε δήμαρχε, οι επισκέπτες στα λουτρά δεν αφήνουν μονο χρήματα εκεί αλλά στην ευρύτερη περιοχή. Εξ άλλου όταν τους προσφέρονται υπηρεσίες στο χώρο δεν πληρώνουν οι άνθρωποι; Κεραυνός εν αιθρία ήταν αυτό! Μήπως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο απερχόμενος που έμεινε μόνος μόνο ο Πασόης μπορεί να τον ξανασώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσυπογράφω το κείμενο μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ...ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΝ!!! ΜΟΝΟΝ ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ! ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ....ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ! ΟΥΤΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΚΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ Η΄ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ;

      Διαγραφή
    2. Να δεις εμείς αν δεν ψωνίσουμε από την Αριδαία τι θα πάθετε εσείς..κάτοικος Λουτρακίου που δεν συμφωνώ με της μπαρες

      Διαγραφή
    3. ψωνισε απο το χωριο σου μεγαλε,αναγκη σε ειχε εσενα η αριδαια...

      Διαγραφή
    4. Αν δεν ήταν το Λουτράκι ρε βλαχε ακόμα καπνά θα εσπανες βλαχε

      Διαγραφή
    5. και εσυ κουκουκαρι θα εσπερνες ταγαρι,και δεν ειμαι βλαχος γιδι...ποντιος ειμαι και ειμαι περηφανος για αυτο

      Διαγραφή
    6. Σου είπε κανένας να μην είσαι περιφανος;απλά τι να κάνουμε το 51 % ανήκει στο Λουτράκι θες δεν θες

      Διαγραφή
  6. Μπράβο δήμαρχε πάντα τέτοια
    Αν με ξαναδείς γράψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η βαριά βιομηχανία της Αλμωπίας και όχι μόνο στα χέρια άσχετων και ανίκανων να δώσουν άλλη πνοή στην σπάνια ομορφιά της φύσης. Ρουσφετολογικές προσλήψεις και θελήματα, αυτοπροβολή και λούσα τους ενδιαφέρουν. Το γνωστό ξενοδοχείο στη θέση του και δεν τολμά να το ακουμπήσει κανένας. Τελευταία είπαν πρώτη σε επισκέψεις αλλά χάρη στο φυσικό κάλος και όχι στη δική σας ανυπαρξία. Αν αυτό το τοπίο το είχαν σε άλλη χώρα χρόνια τώρα η περιοχή θα ήταν αγνώριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς εκεί που έχετε εκλεγεί για να διοικήσετε το Δήμο με την ψήφο των πολιτών είστε σοβαροί; Μέσα στη χειρότερη κρίση που έχει περάσει η χώρα είναι δυνατόν να βάζετε είσοδο στους επισκέπτες που έρχονται;;; Οι άνθρωποι τιμούν την περιοχή μας ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια και το ευχαριστώ μας αντί να τους προσφέρουμε όλο και καλύτερες υπηρεσίες είναι να τους βάζουμε να πληρώσουν είσοδο στη λουτρόπολη χωρίς καν να τους παρέχουμε κάποια εναλλακτική. Υποτίθεται το κάνετε για να αποσυμφορήσετε τη λουτρόπολη, τις αρνητικές επιπτώσεις τις σκεφτήκατε;;; Μπορούν να υπάρξουν και άλλες λύσεις εκτός εάν θέλετε να εξυπηρετήσετε ύποπτα συμφέροντα... Προσέξτε καλά γιατί με τέτοιες λογικές οι μέρες σας είναι λίγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ Φ.Β ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια για την επιστολή των φίλων από την Κατερίνη και
    Συλληπητήρια στον αμαθή και απεύδευτο δήμαρχο καθώς και δημοτικό συμβούλιο που φέρει και αυτό ευθύνη.
    Εννοια σας Ερχονται εκλογές ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο στο μπες πληρώνεις η και στο βγες για διπλές εισπράξεις ρίχνω μια ιδέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μπινος θα κατεβει απο το καλαμι μαζι με ολη την παρεα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια παρέα του αυτός κ ο ανηψιος του έχουν μείνει.Ολοι οι έξυπνοι την κοπανησαν νωρίς μολμό κατάλαβαν με ποιον έχουν να κάνουν.

      Διαγραφή
  13. Δήμαρχος Αλμωπίας: Άλλο ένα πρόβατο που δαγκώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιδιωτικοποίηση των λουτρών ΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παντε στο θεοδωράκι δεν έχει διόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα Παπαντωνίου μας έχεις πρήξει με το Θεοδωρακι σου. Φτάνει πια βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς

      Διαγραφή
  16. Ντροπη.Η λουτροπολη θα σβησει μετα απο αυτο.Δεν προκειται να ξανα πατησω εκει.Ντροπη σου και παλι δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν όμως μια φορά στραβωσει κάτι δύσκολα διορθώνεται. Η καλύτερη διαφήμιση είναι το στόμα. Αυτό δεν το ξέρει ο δήμαρχος;;; Τους ψήφους τους ζητάει δια στόματος και πόρτα πόρτα τρέχουν. Μια φορά εάν αρχίσει η δυσφήμιση δύσκολα μαζεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αγανάκτησή σας είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Συμφωνούμε μαζί σας κι εμείς που επιχειρούμε στην περιοχή. Δεν φτάνει που ο κόσμος πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του, πρέπει και στις διακοπές του να αντιμετωπίζει τις παράφρονες ιδέες ενός δήμαρχου. Να πρέπει ο επισκέπτης να πληρώνει για να μπει που; στο σπίτι σας κύριε δήμαρχε; Από πότε βάζουμε οδοφράγματα στη φύση; Γίνεται λέει για την αποσυμφόρηση της λουτρόπολης.Μήπως έχετε κανένα πάρκινγκ έξω από τη λουτροπολη και δεν το ξέρουμε; Αυτός που δεν μπορεί ή δεν θέλει να πληρώσει πού πρέπει να παρκάρει, στο Λουτράκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δήμαρχε παραιτήσου στο ζητάνε οι οπαδοί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παραιτησου φιλαράκι έβαλες διόδια και καλά για προστασία αλλά μου έκλεψαν το αμάξι πριν μια βδομάδα μόνο για φωτο είσαι για τπτ άλλο πασοη κατέβα ξανά να σε ψυφησουμε..Σωσανδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα εσεις στην σωσανδρα μη βγαλετε κ δημαρχο

      Διαγραφή
  21. Πολύ καλά εκανε ο δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που λες καλά έκανε τι είσαι?η ουρά του?η αυτός που τρώει τα αποφάγια του κοπρόσκυλα!

      Διαγραφή
    2. τι λες ρε παπάρα? ποιός δήμαρχος? ο εντολοδόχος του κοσμακη να λες! έχουμε μπερδέψει τις έννοιες? ζήτησε να σωσει το Δήμο και θα εκτελεί λαικές επιταγές.Άκου Δήμαρχος σιγα μην μας κάνει και ντα ντα...

      Διαγραφή
  22. Ντροπή. Αμέσως να τα ξηλώσει και να κοιτάξει να περιποιηθει αυτόν τον παράδεισο γιατί τελευταια είναι βρώμικος και ειδικά το καφε εστιατόριο τριτοκοσμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολλές φορές εκανα βόλτα με το αμάξι ,και ακόμα ποιο πολλές σταματούσα για ενα καφέ στα λουτρά.
    Πλεον δεν νομιζω να το ξανακανω για να πληρώνω τι ??
    Το νταβατζιλικι??
    Δεν φτάνει που όσοι πάνε εκεί πληρώνουν με το παραπάνω καφέδες ,φαγητό κλπ.
    Δεν έχω δει να κουβαλάν τάπερ.
    Προς τι το δίοδιο στην είσοδο??
    Αν παρείχε την ανάλογη υποδομή και προστασία απο επιτήδειους να το συζήτησω.
    Αλλά δυστυχώς δέν.
    Όσο για τον κάτοικο τιυ Λουτρακίου που είπε το απερίγραπτο αν σταματήσουν να ψωνίζουν απο την Αριδαία κλπ.
    Ξέρετε φαντάζομαι απο που θα ψωνιζεται.
    Και απο οτι θα είδατε οο αντιδράσεις ξεκίνησαν απο επισκέπτες που ηταν απο μακριά, όχι αριδαιωτες,εμείς σας ξέρουμε, οι άλλοι τώρα σας μαθαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ήρθαμε πάμπολλες φορές στα Λουτρά απο Ναουσα μεγαλη παρεα. Μόνο για τα λουτρά, δωρο της φύσης! Ο καφες στην ανοιχτή πισινα χάλια και πανακριβος, άτομο να καθαρίζει πισινα απο μυγακια, φύλλα κ.λ.π. = κανείς, ποτέ! Τα €3 για εισοδο όμως τα παίρνετε!χάλια απιδυτηρια μες στο κρύο!βρωμικες τουλετες! Στο φεστιβαλ σας το καλοκαιρι φέρνετε ονοματα καλά αλλά μεγάλη ταλαιπωρία απο ανθρωπους στην εισοδο των εισιτηριων! Μας ζητησαν να ανοιξουμε τις τσάντες και μας πεταξαν μπουκαλακια με νερό που ειχαμε αγορασει νωριτερα γιατί θέλανε ντε και καλά να τα αγορασουμε απο τα στημένα μαγαζακια τους με τους δικούς τους μεσα στο χωρο της συναυλιας! Πάτε καλά μωρέ; Την ιδια εποχή στη Βεροια γινονται ωραιοτατες ΔΩΡΕΑΝ συναυλιες! Εάν μας ξαναδείτε, γενικως, γράψτε μας! Έχει και αλλού ποροκαλιες με καλυτερα πορτοκαλια!Γύφτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ...από έναν αριδαιωτη

      Διαγραφή
    2. Ποτε γίνονται δωρεάν συναυλίες να ερθουμε και εμείς ;; Και τι ονόματα παρακαλώ!!

      Διαγραφή
  25. Έχετε απόλυτο δίκιο εμένα μου το είπαν πελάτες από τα δωμάτια που έχουμε ότι δεν ξαναπατανε αν τα βάλουν σε λειτουργία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήμαρχε
    Αν βάλεις διόδια στην Άψαλο,θα τα αρπαζεις απο όποιον μπαίνει στην Αλμωπία.
    Σκέψου το λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρόκειται περί ψευδών ειδήσεων, είναι ράμπα για να μειώνουν ταχύτητα τα οχηματα και για την περιπτωση όπου το πάρκινγκ έχει πληρότητα,είναι χρόνια εκεί, λοιπόν σοβαρευτείτε, μην διώχνετε κ τον λιγοστό τουρισμό που υπάρχει, αυτά είναι για ανόητους, εκτός αν πρόκειται περί πολιτικής προπαγάνδας κ διασποράς ψευδών ειδήσεων, ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταύρο
      Βγες απο τον λογαριασμό του ανώνυμου.
      Δεν είναι εδώ το μπινοκαναλο

      Διαγραφή
    2. Ρε ποντικάκι αφού το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο δήμαρχος σε απάντηση του για πια ράμπα μιλάς μήπως θες να πεις τζάμπα καίει η λάμπα. Αν έχουμε και λιγοστό τουρισμό τώρα με το 1 ευρώ θα σκίσουμε. Το παίρνει πίσω ο δημαρχούκος σου μετά την κατακραυγή. Ας βάλει ράμπα να μειώσει την ταχύτητα έξω από το δημαρχείο, να του κοπεί η φόρα για τις εκλογές

      Διαγραφή
  28. Διαβασα ολων τις κριτικες και ειλικρινα απορω που ακομα ο ελληνας δεν εχει βαλει μυαλο...Τα πραγματα εχουν αλλαξει πλεον κυριοι.Το τζαμπα πεθανε οπως ειπε και ο Τσιπρας.Πουθενα στον κοσμο δεν πας να απολαυσεις οργανωμενη φυση χωρις να πληρωσεις!!Απλα θελει πρωτα να κανεις την υποδομη και να το οργανωσεις σωστα:δωρεαν εισοδος με καρτα για τους δημοτες αλμωπιας,ειδικη τιμη για αμεα,παιδια,ανεργους και να προσφερεις κατι (πχ περιηγηση,ενα τοπικο προιον κτλ),ετσι θα μπορεσεις να δημιουργησεις και νεες θεσεις εργασιας!.Το ιδιο πρεπει να γινει και με καταρακτες εδεσσας.Επισης τα εσοδα να πανε στη καθαριοτητα και σε επενδυσεις στη λουτροπολη.Διαφορετικα η λυση ειναι σε ιδιωτες (οι οποιοι θα κινηθουν σιγουρα ετσι).
    Οποτε σωστα σκεφτεται ο δημαρχος απλα βιαστηκε και ηθελε μια πιο καλη μελετη.Οσο για τους φιλους ναουσαιους που συμβουλευουν ας δουνε την καταντια της πολης τους οπου ολα εχουν παραμεληθει και εγκαταλειφθει,γιατι πριν λιγα χρονια δεν μπορεσαν να εκμεταλλευτουν σωστα τους χιλιαδες τουριστες που πηγαιναν στη ναουσα.Το ιδιο επαθαν και οι καταρακτες της εδεσσας!Προβληματιστειτε λοιπον και αφηστε τα παχια λογια.Οι νεοι θελουν λυσεις και δουλειες!!
    ΥΓ.Δεν εχω σχεση καμμια με αλμωπια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω σχέση και με την Αλμωπία και με όλα τα παραπάνω, από την στιγμή που έχεις εισιτήριο στις πισίνες τι το θες στην είσοδο αφού έχεις έσοδα από εκεί. Έχεις και έσοδα από το καφέ και την ενοικίαση του, στο τέλος ας βάλει φόρο και στον αέρα των λουτρών, θα έχει και έσοδα και θα δουλεύει όλη η Αλμωπία.Οι καταρράκτες στην Έδεσσα έκλεισαν απο κακόδιαχείριση και όχι επειδή δεν έβαλαν εισιτήριο, μάθε αν θες να μάθεις. Και τέλος τράβα μια βόλτα στη Νάουσα για να δεις τουρισμό και για να μάθεις πως "χωρίς εισιτήριο" αν είναι δυνατόν στο ποτάμι και στο πάρκο όλα παν ρολόι.

      Διαγραφή
    2. Απο ναουσα ειμαι....Ποια πανε ρολοι:3-5 πηγαδια απαξιωμενα,ο αγιος νικολαος ερημωμενος (εδω εκλεισε το ξενοδοχειο εστιατοριο του δημου σε θεση φιλετο!!),100+ μαγαζια ανοικιαστα ,πανω απο 35% ανεργια,εργοστασια κλειστα...θελεις και αλλα???

      Διαγραφή
    3. Αν είσαι από Νάουσα θα ξερες ότι το ξενοδοχείο και το εστιατόριο έκλεισε για τους ίδιους λόγους που έκλεισε και η Α.Ε Καταρρακτών Έδεσσας και όχι επειδή δεν έβαλαν εισιτήριο στην είσοδο του (πάρκου - βουνό) . Κακόδιαχείριση παντού και ανικανότητα αιρετών. Γράφεις για εργοστάσια, τι σχέσει έχει αυτό με το εισιτήριο των λουτρών, οι κουβέρτες με βούρτσες δηλαδή. Τα 3 - 5 πηγάδια σήμερα λειτουργούν, σήμερα 20 - 11 - 2018 ενώ το χιονοδρομικό μας είναι κλειστό το κατάλαβες. Και μια που δεν είσαι από Νάουσα αλλά απο Αριδαία πες τον Μπίνο να αλλάξει καμιά λάμπα στη πόλη και να αφήσει τα LED και τα φλας στο fb

      Διαγραφή
  29. ΕΓΩ ΔΝ Τ ξνΨΗΦΙΖΩ ΟΠΩΣ Κ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δεν μπορεί να είναι αλήθεια ρε παιδια.Διόδια στα Λουτρά? πλάκα μας κάνει? θα κινηθουν δικαστικά και θα τα ππληρώσει άσχημα.Δήμαρχε είσαι περαστικός όπως όλοι μας.Χαμήλωσε τη μπάλα κι ελα με τον απλό άνθρωπο.Θέλει προσπάθεια.Κάντο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αφηστε τα στημενα σχολια οτι δηθεν καπιοι εχουν παραπονα,κοιταξτε ολοι τα λουτρα σαν τα ματια σας ,διοτι απο εκει ζουν πολλοι ανθρωποι και οχι μονο απο το λουτρακι.εαν οι ιδιοι μας αλληλοκατηγορουμαστε ματαξυ μας ,το μονο που θα καταφερουμε εναι να διαλυσουμε το μονο υγιες κοματι επειχιρηματικο της περιοχης μας το οποιο αντλει τα εσοδα ο δημας μας.εγω πηγα στο ναυπλιο και πληρωσα να 12 ευρω εισοδο στο παλαμιδι και 8 στην επιδαυρο και ειδα παλιες πετρες η μια πανω στην αλλη.και μην ξεχνατε οτι αν ξερουν την αλμωπια στην υπολοιπη ελλαδα την ξερουν απο λουτρα ποζαρ,και καποτε απο τον αλμωπο...καλα μυαλα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο νεαρός ανηψιός μπορεί να παρέσυρε το θειο σε λάθος αποφάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φίλε 9 % Μ.Μ στημένο σχόλιο είναι το δικό σου, πήγες στο Ναύπλιο και μπαρμπουτσαλα και πλήρωσες εισιτήριο. Που πλήρωσες εισιτήριο στο Παλαμήδι και στην Επίδαυρο και είδες και παλιές πέτρες. Ρε θα μας κουφάνεις κολλητέ του Μπίνου, μιλάς για είσοδο σε μουσεία, αυτά δηλαδή που έχει κλειστά ο δήμαρχος σου στα λουτρά, το μουσείο και το σπήλαιο. Από εκεί θα είχε έσοδα και όχι από την είσοδο αυτοκινήτων, αυτά έπρεπε να αναδείξει και όχι να βάλει μπάρες μάρες. Και μετά κανένας Ναουσαίος η κάτοικος Κατερινής δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Προτίμησε όμως την εύκολη λύση γιατί τα άλλα θέλουν δουλειά και γνώση τουρισμού που δεν έχει. Ρε στημένε που το είδες χθες να βγάζει στο fb του έργο το βάψιμο διάβασης απέναντι από τα ΚΤΕΛ, το αυτονόητο δηλαδή. Μέγας είσαι δήμαρχε και θαυμαστά τα έργα σου, μήπως είδες ότι δεν έχει και φωτισμό εκεί το βράδυ, μια λάμπα ρε μεγάλε. Η θα είναι το νέο σου προεκλογικό τάξιμο και έργο, μια λάμπα ούτε αυτό έκανες, αυτό μου ανέφεραν από το Α.Τ Αριδαίος, ότι έχεις λάβει γνώση εδώ και καιρό . Τουρισμός με σκοτάδι και τρύπες μόνο στην Αλβανία. Και κάτι τελευταίο γράφει στο fb του, αν είναι δυνατών, για τους κατοίκους Αλμωπίας δωρεάν η είσοδος. Δηλαδή ρε δήμαρχε οι επισκέπτες θα δείχνουν διαβατήριο η θα βλέπετε αν έχουν πράσινη κάρτα στα αμάξια. Άντε μετά να έχουμε μυαλά με εσάς που έχετε μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε συ;ηπιεςς;τι οχι;;

      Διαγραφή
    2. Γεια σου ρε Μπίνο η μάλλον στην υγειά σου, δεν την μαζεύεις την πατάτα

      Διαγραφή
  34. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟς ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ Ο Γ.....Ω.. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΔΑΣΟΣ,ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΟΡΟΣ ;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥς ΕΙΝΑΙ ) ΤΟΣΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕς ΤΗΣ ΗΜΕΡΑς ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ;;ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ .ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΑΣ ..Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΣ 7 ΗΜΕΡΕς ΜΠΑΝΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΛΛΑ 7 ΕΥΡΩ EXTRA ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ (ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ;; ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ;;;ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ;;ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ;;ΕΡΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑ ΠΑΠΟΥΔΕς ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ..(ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ''ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ ;'' ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΩ , ΑΝΤΙΔΡΩ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.