Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράσταση της Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας στο Υπουργείο Παιδείας για τα μόρια των σχολείων


Μετά από πρωτοβουλία της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 συντονισμένη παράσταση στο Υπουργείο Παιδείας, με αντικείμενο τις αναμοριοδοτήσεις σχολείων της περιοχής, όπου, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, αρκετά σχολεία υποβιβάστηκαν σε κατηγορία και μόρια, ενώ κάποια άλλα αποχαρακτηρίστηκαν από δυσπρόσιτα. Αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων είναι να επικρατεί ανησυχία και δυσαρέσκεια στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ζητούν επανεξέταση της κατάστασης.
Η αποστολή της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κύριο Πέτρο Πριβαρτιτσάνη, την Αντιπρόεδρο κυρία Δέσποινα Σεμερτσίδου και τις εκπαιδευτικούς κυρίες Έλενα Μίντση, Θωμαή Παπαδοπούλου και Δέσποινα Ευαγγέλογλου.
Η παράσταση στο Υπουργείο Παιδείας έγινε μετά από σχετικές ενέργειες του Βουλευτή Πέλλας κυρίου Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή και υποστήριξε σθεναρά τα αιτήματα των εκπαιδευτικών.

για το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας
Πριβαρτιτσάνης Πέτρος (Πρόεδρος)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. τι είναι ΕΛΜΕ, ποιον συναντήσατε, όνομα επίθετο, υπουργό δεν βλέπω, ο Σηφακης σε ποιον υποστήριξε σθεναρά τα αιτήματα βλέπω εχει απέναντι τον Πριβαρτιτσανη. Αποτελέσματα δεν ακοινωσατε .Αν καταλαβα καλα, ισχύει το πήγαν ήλθαν και απήλθαν . Κρίμα στους εκπαιδευτικούς για την ταλαιπωρία. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.