Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης για την κατάσταση του κυνοκομείου της πόλης


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα πλαίσια του αυτόφωρου ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης, ο οποίος κατηγορείται από την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία «για τον κατά συρροή και χρόνιο βασανισμό εκατοντάδων δύστυχων έγκλειστων ζώων» στο κυνοκομείο της πόλης. 

«Το άθλιο αφήγημα της δημοτικής Αρχής περί σκηνοθετημένου και κατασκευασμένου σχεδίου δεν έπεισε κανένα κι έτσι κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.Οι ακτιβιστές φιλόζωοι πολίτες στην Σπάρτη έχουν την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό όλων μας γιατί παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς προς πάσα κατεύθυνση. Η Ομοσπονδία μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και πρωτοστάτησε για να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη τόσων ζώων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Είχαν προηγηθεί επιστολές της ΠΦΠΟ για το δημοτικό κυνοκομείο  προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σπάρτης, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον Δήμαρχο Σπάρτης, την Αστυνομική Διεύθυνση Σπάρτης, τον Διοικητή Α.Τ. Σπάρτης, τη Διεύθυνση Γενικής Αστυνόμευσης, τον Επιτελάρχη ΕΛ.ΑΣ., την Κτηνιατρική Υπηρεσία Σπάρτης, τη Διεύθυνση Προστασίας Ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Υπουργείο Εσωτερικών κάνοντας λόγο για «Κρανία και οστά σκύλων, πεταμένα νεκρά ζώα σε αποσύνθεση, τόνοι εντοσθίων για τροφή, σκηνές μεσαίωνα στο κυνοκομείο Σπάρτης.»

Απαντώντας στις καταγγελίες για άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ζώων στο χώρο του κυνοκομείου, ο δήμαρχος Σπάρτης δήλωσε στην «Εφ.Συν» ότι  «πρόκειται για μια σκηνοθετημένη κατάσταση από δυο-τρεις φιλόζωους, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα και θα προχωρήσουμε σε μηνυτήριες αναφορές».

«Θα απαντήσουμε σε όλα αυτά τα συκοφαντικά για τον δήμο και για τα πρόσωπα που ασχολούνται με τα κυνοκομεία» τόνισε ο κος Ευάγγελος Βαλιώτης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΑΓΚΩΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΞΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστείτε να εφαρμοστεί παρόμοιος νόμος για τα νοσοκομεία. Ο σύντροφος Πολλάκης Κάθε μέρα στα αυτόφωρα θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.