Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για την αναδρομική διεκδίκηση περικοπών συνταξιούχων


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών αναλαμβάνει δράση για τη δικαστική διεκδίκηση, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, της απώλειας της Κύριας και Επικουρικής Σύνταξης, δώρων, επιδομάτων αδείας κλπ, λόγω της εφαρμογής των μνημονιακών νόμων του 2012 και 2013 και της Ε.Α.Σ (Εισφοράς Αλληλεγγύης). Η υπόθεση αφορά σε συνταξιούχους από όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, κλπ), όλων των κλάδων, όπως πχ: Ένστολων, Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συνταξιούχων Τραπεζικών, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Δήμων, Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, Περιφερειών, Υπουργείων. 

Προτείνουμε την κατάθεση αγωγής κατά του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ και όχι την απλή αίτηση διακοπής παραγραφής, η οποία είναι ελλιπής και  μη ασφαλής μέθοδος κατοχύρωσης των απαιτήσεων, η οποία εξάλλου δεν κατοχυρώνει έντοκα τις οικονομικές απαιτήσεις. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν το διάστημα από 5-11-2018 μέχρι την 10η-12-2018 και ώρες 9.00-14.00 στο γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών στην οδό Παπαϊωάννου 36, προκειμένου να λάβουν αναλυτικότερες πληροφορίες, προσκομίζοντας συγχρόνως τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1) Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
2) Απόφαση Συνταξιοδότησης
3) Βεβαιώσεις Αποδοχών (συντάξεων) ετών 2012-2018
4) Εκκαθαριστικό 

Το κόστος για την υποβολή των δικαιολογητικών ανέρχεται σε 20 Ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι συνολικά στο ποσό των 24,80 Ευρώ. 

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών

            Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας
      Στάθης Φουντουκίδης                              Αναστασία Δαρδανελιώτη                                                                                                            


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. 20 ευρώ για μια αίτηση!!!!!!! γερή μπάζα βάλε κάνα 1000 συνταξιούχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού θα πάρετε 24,80€ να ζητάτε τους κωδικούς Taxis και να βγάζετε εσείς βεβαιώσεις συντάξεων και εκκαθαριστικά.Δεν θα τα βγάζουμε οι λογιστές,χωρίς δεκάρα ως συνήθως και εσείς να τα έχετε όλα έτοιμα,μασημένη τροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πορεία θα ζητηθούν αλλά χρήματα??? Αν ναι πόσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορείς μόνος σου πήγαινε σε δικηγόρο μην έχεις εμπιστοσύνη σε ομαδικές αγωγές...

      Διαγραφή
    2. ...είμαι παθών,, τα 24 ευρώ πχ θα γίνουν 50 ,, 80 ,, θα περάσει κάνα πενταετία χρόνια και ούτε τηλ θα σηκώνουν...βάλε στο μυαλό σου και το δικαίωμα έφεσης του δημοσίου...καλή δύναμη..

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΉΣΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ...μοιριστικαν ''κορόιδα'' και ανά την Ελλάδα δικοιγοροι και όμιλοι καλούν τους '' πνιγμενους'' να πιαστούν από τα μαλλιά τους..ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟς ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ..ΕΝΑΣ ΠΑΘΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟ '' ΑΓΩΝΑ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις χουβαρντά?

      Διαγραφή
    2. Με τον Τοτό δεν το ξέρω αλλά θα θελα να το μάθω...και ενημέρωσε μας σε παρακαλώ αν έχεις άποψη θα είναι ενδιαφέρον...

      Διαγραφή
    3. Θα σε ενημερώσω ότι το τζάμπα πέθανε και ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει όποια συμφωνία και με όποιον θέλει.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.