Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενδοσχολική επιμόρφωση στο Γυμνάσιο Σκύδρας (φωτο)



Την Τετάρτη 14 και 21 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+KA1 (Ελσίνκι 22-29 Σεπτεμβρίου 2018) με τίτλο «Μαθήματα για μετανάστες. Οι Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία και μάθηση των νεοαφιχθέντων μεταναστών» πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Σκύδρας ενδοσχολική επιμόρφωση δεκατεσσάρων (14) καθηγητών/τριών του σχολείου με στόχο τη διάχυση της αποκτηθείσας γνώσης, από τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, κ. Καραβίτη Σταύρο, υποδιευθυντή του Γυμνασίου Σκύδρας, καθηγητή πληροφορικής και κ. Τεληγιαννίδου Ηλιάνα, φιλόλογο.

Η επιμόρφωση περιλάμβανε:

α) συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος επιμόρφωσης που έγινε στην Φινλανδία

β) εργαστήριο παρουσίασης ψηφιακών εργαλείων. Την Τετάρτη 14/11 η κ, Τεληγιαννίδου Ηλιάνα παρουσίασε τα ψηφιακά εργαλεία Pic Collage και kahoot, ενώ την Τετάρτη 21/11 ο κ Καραβίτης Σταύρος παρουσίασε τα εργαλεία Η5P.org και Thinglink.com.

Η ενημέρωση της σχολικής κοινότητας για τους στόχου και σκοπούς της δράσης κινητικότητας θα συνεχιστεί με Ημερίδα που διοργανώνει η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Πέλλας την Τρίτη 4/12/2018, και ώρες 10:00-13:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας με τίτλο: «Μαθητές-Πρόσφυγες: Υποδοχή και Αποδοχή».



ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ
Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.