Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη για τα προβλήματα στην παραγωγή και διάθεση του ροδάκινου στο ΥΠΑΑΤ


Με βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ από τους νομούς Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν άμεσα θέματα που απασχολούν τους ροδακινοπαραγωγούς.

Οι βουλευτές ενημέρωσαν δια ζώσης τον υπουργό για το γεγονός ότι το ροδάκινο έχει γίνει προβληματικό προϊόν μετά το κλείσιμο της ρωσικής αγοράς από το εμπάργκο και στη συνέχεια, παρά τα έτη που μεσολάβησαν, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί η αγορά λόγω έλλειψης οργάνωσης των εμπορικών συμπράξεων, κυρίως, μεταξύ των συνεταιρισμών. Επίσης, οι βουλευτές υποστήριξαν ότι οι παραγωγοί χρειάζονται στήριξη καθώς έχουμε επαναλαμβανόμενες σημαντικές ζημιές λόγω κλιματικής αλλαγής από έντονες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις την καλοκαιρινή περίοδο, δηλαδή την περίοδο της συγκομιδής.

Από την πλευρά του, ο κ. Αραχωβίτης διαβεβαίωσε ότι εξετάζει όλες τις προτάσεις, που έχουν τεθεί στο τραπέζι με γνώμονα τις δυνατότητες που υπάρχουν, τα διαθέσιμα εργαλεία και το ισχύον νομικό πλαίσιο.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ,ΧΡΥΣΟΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 100 ΤΟΝΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ 200.000ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 80000 ΜΕ 100000.
    ΚΑΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΛΑΧΕΙΟ ΓΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
    ΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΩΘΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ-ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΟΥ?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ?
    ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ!
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ?
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΑΡΓΚΟ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΕΡΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΣ?
    Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ"ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ 2000"ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΧΘΗΣΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ! ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ 2000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΗΔΗ 160 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.