Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κατάληψη το Γυμνάσιο και Λύκειο Καλής (βίντεο)



Σε κατάληψη προχώρησαν από χθες - και την συνεχίζουν σήμερα - οι  μαθητές του Γυμνασίου και του  Λυκείου στην Καλή του Δήμου Σκύδρας, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις καθηγητών σε βασικά μαθήματα του σχολείου. 

Τα κενά στις γυμνασιακές και λυκειακές τάξεις, όπως επισημαίνουν οι μαθητές, αθροίζονται σε πάρα πολλές ώρες και εντοπίζονται περισσότερο στα φιλολογικά μαθήματα και στα μαθηματικά. 

Όπως μας δήλωσε ο Διευθυντής του Λυκείου Καλής, Τρύφων Γιόντης, «η κατάληψη των μαθητών στο κτίριο όπου συστεγάζονται το λύκειο και το γυμνάσιο  ξεκίνησε από χθες Τρίτη και συνεχίζεται και σήμερα και για αυτό το λόγο δεν πραγματοποιούνται μαθήματα. Το μεσημέρι θα αποφασίσουν οι μαθητές για την συνέχιση η μη των κινητοποιήσεων τους, οι οποίες πραγματοποιούνται για τα κενά που υπάρχουν στο σχολείο μας με την έλλειψη καθηγητών σε φιλολογικά μαθήματα και στα μαθηματικά», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι χθες επισκέφθηκε το σχολείο η Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τα αιτήματά τους . Επίσης στο σχολείο μετέβη ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης. 

Δήλωση στην Η.Ε. karatzova.com έκανε ο πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Λυκείου Καλής, Θεόδωρος Αποστολίδης:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. οι γονείς των παιδιών τι κάνουν ? τσίπουρα στο καφενείο? Τεράστιες οι ευθύνες των γονιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι νομίζεις ότι δεν κάνουμε; για να έρθουν καθηγητές!!!
      Έγραψες κάτι και συ...

      Διαγραφή
  2. Εσεις απο που είστε και ξέρετε τι κάνουν οι γονείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλα τα παιδιά ονειρεύονται ότι κάνοντας κατάληψη αύριο μπορεί να γίνουν πρωθυπουργοί ,υπουργοί κλπ άξια στελέχη της κοινωνίας μας.ΕΥΓΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι προτείνετε να κάνουν;

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ.
      ΕΙΣΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

      Διαγραφή
  4. Οι γονεις τον παιδιων δουλευουν αγαπητε κάπως πρεπει να πληρωθούν τα φροντιστήρια γιατι η δωραν παιδια δεν ισχιοι σε αυτην τη χωρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 9:49 Π.μ ο κόσμος δουλεύει.Μάλλον ΕΣΕΊΣ πίνεται τσίπουρα και είστε μεθυσμένος.Οι γονείς στηρίζουν αυτά τα παιδιά γιατί έχουν δίκιο - ΔΕΝ έχουν όλοι την δυνατότητα όπως ο κύριος Πρωθυπουργός και πολλοί άλλοι να στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά με τους δικούς μας φόρους (μηνιαία δίδακτρα 7000 ευρώ) κάποιος πρέπει να ξυπνήσει αυτή την χώρα και να δώσει χώρο σε νέα μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ;
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ;
    ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ; ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  7. Ψωμί, παιδεία, ελευθερία...άντε και του χρόνου τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.