Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ για επίθεση στα γραφεία της στα Γιαννιτσά και στοχοποίηση μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ


     Η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση στα γραφεία της στα Γιαννιτσά, που έγινε σήμερα το πρωί από ομάδα κουκουλοφόρων, δήθεν «πατριωτών», κάτω από τα συνθήματα «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών». Είναι οι ίδιοι που εδώ και μέρες έχουν στοχοποιήσει και απειλούν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά.
  
      Είναι γελασμένοι ότι θα μας φοβίσουν με τέτοιες ενέργειες, τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μπροστά στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, του λαού και των μαθητών της περιοχής. Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ μέσα στα σχολεία της περιοχής για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς τους - τα χρήματα που δεν φτάνουν σε καμιά λαϊκή οικογένεια, τα κενά σε καθηγητές που ακόμα υπάρχουν, για τις αίθουσες που δεν φτάνουν και αναγκάζονται ολόκληρα σχολεία να κάνουν μάθημα σε λυόμενα, για το νέο νομοσχέδιο-έκτρωμα που συζητάνε να φέρουν για την Παιδεία. 100 χρόνια ζωής και δράσης το ΚΚΕ δεν λύγισε ποτέ.

    Καλούμε τους εργαζόμενους και τους μαθητές των Γιαννιτσών να απομονώσουν τέτοιες φασιστικές φωνές, να αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα που ζούμε καθημερινά και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή.


      Είμαστε ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, γιατί κάνει το μπαρούτι του πολέμου να μυρίζει ακόμα πιο έντονα στην περιοχή των Βαλκανίων. Γιατί ανοίγει τις πόρτες για να πατήσει περισσότερο το ΝΑΤΟ το βρώμικο πολεμικό του πόδι στην περιοχή μας με νέες βάσεις πολέμου. Το ΝΑΤΟ, που έχει αφήσει τα ματωμένα του ίχνη απ' όπου και αν έχει περάσει, που έχει σφαγιάσει λαούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που με τους βομβαρδισμούς του διαμέλισε τα Βαλκάνια, δεν είναι εγγυητής της ειρήνης. Αντίθετα, ανάβει το φιτίλι του πολέμου ακόμα περισσότερο στην περιοχή μας.

     Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως και όλες οι προηγούμενες, έχουν κάνει τη χώρα μας ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο, έχουν δώσει γη και νερό στα γεράκια του πολέμου, βάζοντας τον λαό μας σε μεγάλους κινδύνους.

      Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους γειτονικούς λαούς. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους εργαζόμενους, πόσο μάλλον με τους μαθητές από την περιοχή των Βαλκανίων, με τους μετανάστες και πρόσφυγες στις γειτονιές, στα εργοστάσια και στα σχολεία.

     Είναι προκλητικό να το παίζουν πατριώτες, αυτοί που σήμερα το πρωί γεμίσανε τους τοίχους των Γιαννιτσών με κέλτικους σταυρούς, σύμβολα των ναζί, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών που την περίοδο της γερμανικής κατοχής κατέδιδαν τους Έλληνες πατριώτες που αγωνίζονταν για τη λευτεριά. Είναι προκλητικό να μιλάνε για την Κύπρο, οι φασίστες που έχουν εικόνισμα τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τη χούντα που ευθύνεται για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.
       
       ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

     Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας. Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους.
       Έξω το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα. Έξω το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είστε ενάντια της συμφωνίας των Πρεσπών?τότε γιατί σκυλίασατε ενάντια στις καταλήψεις και στις πορείες?τι πίνετε ρε μάγκες και δεν μας δίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασιδιάρη στην δημοκρατία τα σχολεία δεν κλείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.