Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο πρόσωπο για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στην Αλμωπία;


Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στην Αλμωπία. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, χωρίς παρελθόν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πλαισιώνεται από άτομα νέα σε ηλικία -όπως ο ίδιος άλλωστε- και το  επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθεί το όνομα και η πρωτοβουλία του για τον σχηματισμό δημοτικής κίνησης στην Αλμωπία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος, παρ’ ότι ασχολείται και ενδιαφέρεται για τα δρώμενα της περιοχής, δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του. Προς τo παρόν βολιδοσκοπεί πρόσωπα, ορισμένα εκ των οποίων άρχισαν να συζητούν και να προβάλουν τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς του, που όπως λένε, θα αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. επιτελους καποιος νεος ολο τους ιδιους βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πολιτική είτε αυτή αφορά το κοινοβούλιο είτε την τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από νέα μυαλά ανθρώπων με διάθεση που έχουμε δει να προσφέρουν αλλά ταυτόχρονα και επιτυχημένων στις δουλειές τους. Ευελπιστώ το νέο αυτό πρόσωπο να πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και να στηριχτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε μας μια εικόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αριδαια θελει δημαρχο με δυναμισμο ανοιχτο μυαλο και ορεξη για δουλεια. πολυ τρεξιμο.οχι παλι καρεκλοκενταβρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο απερχόμενος για κοινοτάρχης στο Γαρέφι μπορεί να είναι καλός. Θέλουμε νέο αίμα μπας και η Αλμωπία δει επιτέλους μια άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις ρίξει χιόνι θα δει άσπρη μέρα η Αλμωπία

      Διαγραφή
  6. Ντινος. Το καλύτερο παιδι της Αριδαίας και των γειτονικών περιοχών. Θα αφήσει εποχή εάν κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ντινος δεν εχει επιθετο; Ποιος ειναι ο Ντινος;;

      Διαγραφή
  7. τα σχόλια δεν βγάζουν άποψη...τα σχόλια πρέπει να είναι σοβαρα...το θέμα ειναι να καταλάβουν οι ίδιοι οι πολίτες ότι αυτοι έχουν ένα βάρος..μια ευθύνη...δεν μπορεί να ειναι μόνο κριτές θεατές απόντες και μόνο αόρατοι σχολιαστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μονο που λετε το Ντινος μου θυμηζετε το ΜΠΙΝΟς.....χε χε χε χα χα χα Μπινοφοβια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.