Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση βιβλίου του Φαίδωνα Γιαγκιόζη στην Έδεσσα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Φαίδωνα Γιαγκιόζη με τίτλο: «Η Αγία Ρωσία στον Άθω». Ήταν μία εκδήλωση κατά την οποία, ουσιαστικά, η πόλη της Έδεσσας τίμησε τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και συγγραφέα Φάιδωνα Γιαγκιόζη για την προσφορά του στα γράμματα και την περιοχή μας. 

Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Γιάννου, έδωσε στον Φαίδωνα Γιαγκιόζη τιμητική πλακέτα, ενώ του επιφύλαξε και μία έκπληξη δίνοντάς του ένα αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης γέννησής του στην Έδεσσα! Πολλοί Εδεσσαίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και ενημερωθήκαν από τον συγγραφέα για το επόμενο βιβλίο του, που βρίσκεται επί του πιεστηρίου, με θέμα την έλευση των προσφύγων στην Έδεσσα. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Για γέλια ο άνθρωπος χάρισε ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, ούτε κλητήρας στα ΚΕΠ να ήτανε. Ρε για μια φωτογραφία που φτάνουν. Άντε σύντομα στο ακτινολογικό φωτογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτοι στα γράμματα πρωτοι σε όλα λέγαν οι παλιοί.Αυτός ειναι ο στόχος του ανθρώπου.Τέτοιες πρωτοβουλίες ανεβάζουν το επίπεδο της καθημερινότητας μας.Ο κόσμος πάει στο φεγγάρι ψάχνοντας το επόμενο το άλλο το καινούργιο ,κι εμεις συχνάμε κολάμε στα παλιά τα τετριμένα τα ξεθωρισμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά οι άνθρωποι πάνε στο φεγγάρι και ένα δελτίο τύπου έχει περισσότερες λέξεις για τον δήμαρχο παρά για τον συγγραφέα, επίπεδο ε.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.