Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποψήφιος γερμανικού κόμματος ο Γ. Βαρουφάκης στις Ευρωεκλογές


Υποψήφιος στις ευρωπαϊκές εκλογές ως επικεφαλής ψηφοδελτίου γερμανικού κόμματος θα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Ως Μέρα25 είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι του DIEM25 και συμβολικά, μου προτάθηκε να ηγηθώ του γερμανικού ψηφοδελτίου» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Και εξήγησε: «Είμαστε το μοναδικό κόμμα που δεν αντιμετωπίζει τις ευρωεκλογές ως πρόβα τζενεράλε για τις εθνικές εκλογές».

Η γερμανική του υποψηφιότητα, όπως τόνισε στη συνέχεια, έχει έναν συμβολισμό, ο οποίος αφορά τον τερματισμό της ψευτο-σύγκρουσης μεταξύ βορρά και νότου.

«Η πραγματική σύγκρουση εξελίσσεται μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων και των αντιδραστικών - αυταρχικών δυνάμεων» έσπευσε να προσθέσει.

Ξεκαθάρισε πάντως, ότι το Μέρα25 θα έχει κανονικά ευρω-ψηφοδέλτιο, ενώ ο ίδιος θα ηγηθεί της προσπάθειας εισόδου του κόμματος στην ελληνική Βουλή, στις επόμενες εκλογές.

«Η βασική μας μέριμνα είναι να προετοιμαστούμε για τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μετερίζι μας» κατέληξε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. αφου ειναι γερμανοτσολιαδες οι κολοτουμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έσωσε μια φορά φτανειιιιιιιι πια με αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα αν εξάγουμε τους πολιτικούς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.