Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Γιαννιτσά η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Γιαννιτσών, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δικηγορικών Συλλόγων.

Το γεγονός αυτό, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών, την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή μας και εκτιμούμε ότι είναι μία καλή ευκαιρία να αναδείξουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας και τις εν γένει δυνατότητες της περιοχής μας, ιδίως στον τομέα της παραγωγής και της οικονομίας.

Η Συντονιστική Επιτροπή θα συζητήσει θέματα μείζονος σημασίας για τη δικηγορία και ιδίως για την ανεξαρτησία των Δικηγορικών Συλλόγων και των Δικηγόρων, που αποτελεί τη λυθία λίθο σε ένα κράτος δικαίου και ουσιώδη συνιστώσα της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων θα επισκεφθούν το Μουσείο της Πέλλας, όπου θα θαυμάσουν τα ευρήματα, που μαρτυρούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η παρούσα συγκυρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, για την Ολομέλεια, για το θέμα αυτό, όπως, άλλωστε, έχει επισημάνει και με το από 17.6.2018 ψήφισμά της στην Αλεξανδρούπολη.

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών

Ο Πρόεδρος                       Η Γενική Γραμματέας
Στάθης Φουντουκίδης      Αναστασία Δαρδανελιώτη

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…