Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όλα μηδέν στο ντέρμπι Αλμωπού - Εδεσσαϊκού (βίντεο)


Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν το γειτονικό ντέρμπι του Αλμωπού με τον Εδεσσαϊκό το απόγευμα της Κυριακής στην Αριδαία δεν έφυγαν ικανοποιημένοι από την εικόνα του παιχνιδιού που έληξε χωρίς σκορ. Ο αγώνας δεν ήταν αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Αλμωπός θα μπορούσε στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη αλλά ο Κριστιάνο Μεντί αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λάζαρος Ελευθεριάδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαινατούδης (3’ λ.τ Μεντής λόγω τραυματισμού ), Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Τσαβάρι ( 46’ Μεντί), Στάμπιλε (46’ Κυριακίδης), Λ.Ελευθεριάδης, Ξόμπλιος (63’ Νικολίτσας), Αργυρίου.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ( Ηλίας Σαπάνης): Σοιλεμέζογλου, Χαραβητίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Αβραμίδης, Τούφας (88’ Πούπης), Ντόγος Παπαγεωργίου (78’ Μεταξάς), Παπαδημητρίου (65’ Λαφαζανίδης), Ταουσάνης, Τσιάκαλος (63’ Τσουμάγκας).
almopos-edessaikos00
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.