Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση της 13ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού – τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.

2. Συγκρότηση επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου "ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"

3. Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου ''Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Αλμωπίας» ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Υπουργείο Εσωτερικών Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις"

4. Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου " ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"

5. Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου " ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΜΕ 
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΠΙΠΕΡΙΑΣ, ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ"

6. «Ορισμός υπολόγου (υπαλλήλου του δήμου) ενταλμάτων προπληρωμής, για “Ηλεκτροδότηση δημοτικών ακινήτων" και έγκριση έκδοσης ενταλμάτων προπληρωμής»

7. «Λήψη απόφασης αναφορικά με ΚΛΗΣΗ του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…