Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη βουλευτών και αγροτών Πέλλας και Ημαθίας με τον ΥΠΑΑΤ


Στην σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα «μαύρης» διακίνησης αγροτικών προϊόντων και θέματα φορολογίας. Συζητήθηκε ακόμη και ο τρόπος συλλογής των στοιχείων για τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα ροδάκινα στην προοπτική de minimis.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Πέλλας Γιάννης Σηφάκης και Θεοδώρα Τζάκρη, οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Γιώργος Ουρσουζίδης, ο εκπρόσωπος της διεπαγγελματικής πυρηνόκαρπων Χρ. Γιαννακάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ Πέλλας Νίκος Μηνάς και πρόεδροι ή εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων Ημαθίας και Πέλλας. 
Οι Υπουργοί ενημέρωσαν τους βουλευτές και τους αγρότες ότι έχει συσταθεί επιτροπή των δύο Υπουργείων για να μελετήσει όλες τις προτάσεις που κατατίθενται για την αντιμετώπιση της «μαύρης» διακίνησης σε συνδυασμό με όλους τους παράγοντες που μπορούν να διευκολύνουν την οργάνωση των αγροτών σε νέα βάση σε οργανώσεις παραγωγών.
Οι βουλευτές και οι αγρότες ανέπτυξαν προτάσεις και θέσεις.
Αποφασίστηκε να υπάρξουν εκ μέρους των αγροτών πιο επεξεργασμένες προτάσεις με βάση και όσα συζητήθηκαν, η συνεννόηση με τις απόψεις των συνεταιρισμένων αγροτών όλων των περιοχών της χώρας και η κατάθεση των προτάσεων στην διυπουργική επιτροπή για να τις μελετήσει. 
Ακόμη άρχισε να συζητείται ο τρόπος συλλογής των στοιχείων για τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα ροδάκινα με τρόπο που να μην υπάρξουν τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν την προηγούμενη φορά και όσον αφορά τις ποικιλίες αλλά και την αξιοπιστία των στοιχείων στην προοπτική de minimis και για τις ζημιές της φετινής χρονιάς.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να λύσεις κανένα πρόβλημα......τότε κάνε σύσκεψη!!! Σας βαρεθήκαμε κύριοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την βροχόπτωση παλι οι συνεταιρισμοί θα τα οικονομισουν και εμείς θα παρουμε ψιχουλα.Για το εμπάργκο κουβέντα τίποτα.Σηφάκη μα ξεζουμισατε ξυπνά εκλογές ερχοντε αποτελεσματα θέλουμε φτανει με τις συναντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλος η κοροϊδία έρχεται το τέλος σας μηδέν βουλευτές ο Σύριζα στο νομο.Το νου σας αγρότες πρεπει να τους ρίξουμε μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και αλληηη συσκεψηηη,φτανει ρε μας πρηξατε, εμπαρκο θελουμε μας το ταξατε δυο χρονια μας κορουδευτε. Απο την βροχοπτωση δεν πηρα τιποτε,με αποκλεισατε τις ποικιλίες, ντροπη, αγανάκτηση, αηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!
    ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!
    ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ,Η ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΤΕΛΕΣΤΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 0,20 ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΘΥΣΑΥΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ?
    ΕΣΕΙΣ!ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ!
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΔΝΤ!
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!
    ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΜΠΑΡΓΚΟ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΥΡΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ 17% ΕΛΙΜΑ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΣΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΚΑΤΙ?

      Διαγραφή
  7. env re paidia prin to syriza ola kala η γαλαζια και πρασινη κυβερνιση ψηφησαν πρωτοι το εμπαργκο αλλα ηταν καλα τοτεγιατι μαλλον συμετιχατε στο φαγοποτι,,,,,,


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιχάλης Γεωργίτσας17 Νοεμβρίου 2018 στις 11:40 π.μ.

    ρε άσχετε (9.51) το εμπάργκο το απεφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση με τις Η.Π.Α. μετά την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία,την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία , εκμεταλλευτηκε ο Καρασμάνης και έφτιαξε τον φάκελο των 60 εκατ. και μας έδωσε τα 33 εκατ(220 το στρέμμα) και θα παίρναμε και την δεύτερη δόση τα 27εκατ (170 ευρω το στρέμμα) και ο Αποστόλου δεν τα διεκδίκησε ,ξέχασε τον φάκελο ,ο Αποστόλου, ο υφυπουργός ο Σγουριδης..
    .λέγανε το πρώτο εξάμηνο του 15 οτι σε συνεννόηση με την Ρωσία θα καταργήσουν το εμπάργκο, να γιατί δεν ασχολήθηκε με τον φάκελο των 60 εκατ .και δεν εκμεταλευτηκε το ευνοϊκό κλίμα που δημιούργησε ο Καρασμανης να παίρνουμε εμπάργκο όλα τα χρόνια, να γιατί δεν μίλησε στα συμβούλια Υπουργών στις Βρυξέλλες, παρακουλουθούσαν την διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη την οποία πληρώσαμε ακριβα με το δημοψήφισμα ,τα καπιταλ κοντρολς,με την υπερφορολόγηση και όχι μόνο..., όλα αυτά που σου αναφέρω είναι δημοσιευμένα και αποδεδειγμένα, αλλά εσύ δεν διαβάζεις και συγνώμη, γι'αυτό σε αποκάλεσα άσχετο , υπο την έννοια δεν είσαι ενημερωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα εσεις απο το γραφειο του Καρασμανη αλλη δουλεια δεν εχετε;
    Αφηστε και κανεναν αλλον να σχολιασει..
    Ο φοβος σας πια δεν κρυβεται, παλι στη Γ' Εθνικη θα παιξετε και μετα τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΣ18 Νοεμβρίου 2018 στις 8:10 μ.μ.

    κύριε (11.49) , Γιατί με ταυτίζετε με το γραφείο του Καρασμανη,μπείτε στο προφίλ μου να διαπιστώσετε ποιος είμαι, σώνει και καλά πρέπει να είμαι συνεργάτης του,οι άλλοι δεν έχουν άποψη,μονο τα γραφεία σας έχουν γνώση και γραφή;μπορεί να τον ψηφίζω γιατί εχω εκτιμήσει κάποια πράγματα τα οποία σπανίζουν σήμερα στην πολιτική σκηνή, ωστόσο ,διαβάζω, είμαι ενημερωμένος, σε αυτά πού έγραψα για εμπάργκο, φάκελο,κλπ έχεις να πεις τίποτε, να κάνουμε διάλογο (και φυσικά Πέτρο να μην χρειάζεται να στέλνουμε τα σχόλια 2 και 3 φορές προκειμένου να απαντηθούν σχόλια όπως αυτού που προανέφερα). Αυτό είναι Πολιτισμός, τα άλλα που γράφεις 11,49. είναι αφορισμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.