Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα στην Πέλλα, η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συντοπίτισσάς μας Έλενας Χουσνή, «Καταραμένες Πολιτείες»


Σήμερα το απόγευμα, στις 7.00, στο δημοτικό θέατρο Πέλλας, θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συντοπίτισσάς μας συγγραφέα, Έλενας Χουσνή, «Καταραμένες Πολιτείες», σε εκδόσεις «Κύφαντα».
Θα προλογίσουν ο δημοσιογράφος (μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ) –και συνεργάτης μας- Δημήτρης Μπουλουσάκης και η φιλόλογος Κατερίνα Ευσταθίου. 

Ποια είναι Έλενα Χουσνή

Η Έλενα Χουσνή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πέλλα. 
Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες "Έθνος" και "Έθνος της Κυριακής", ως υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ως επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Βορείου Αιγαίου, ενώ σήμερα εργάζεται στο Δήμο Σάμου στη θέση της «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης». 
Διηγήματά της έχουν φιλοξενηθεί σε συλλογικά έργα, ενώ το βιβλίο της "Άλικο σαν το ...Αίμα" έλαβε το Α΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ, 2012). Από την ΠΕΛ εξ άλλου έχει βραβευθεί με το Α΄ Βραβείο Θεατρικού έργου (2009) και με το Γ΄ Βραβείο Μυθιστορήματος (2009). Έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία σε πολλούς πανελλήνιους διαγωνισμούς. Το 2014 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο "Στα άδυτα.. των δυτών" από τις εκδόσεις Δίαυλος. 
Από τις εκδόσεις ΚΥΦΑΝΤΑ έχουν εκδοθεί τα βιβλία της «Χρυσή Εκδίκηση», «Το παιδί με τη Ριγέ Μπλούζα» και το παρουσιαζόμενο σήμερα στην Πέλλα, «Καταραμένες Πολιτείες». Από τον Ιανουάριο του 2015 έγινε μέλος της ΕΛΣΑΛ (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.