Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Φίλων Νοσ. Γιαννιτσών: Εκδήλωση με θεατρικό παραμύθι, παιχνίδια και βράβευση παιδιών για την προσφορά τους κατά του καρκίνου! (βίντεο)


Μια πολύ όμορφη, συγκινητική και εξαιρετική εκδήλωση διοργάνωσε χθες με επιτυχία, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, μετά από σχετική πρωτοβουλία της προέδρου της Μαρίας Μίντζολη Λαγομάτη.
Το θεατρικό παραμύθι «Η Ευχή της Γάζας», παρουσιάστηκε από την Ελένη Κίτσου και την Ηρώ Γεωργίου στέλνοντας με το πολύ όμορφο μήνυμα της προσφοράς! Παράλληλα, διαδραστικά παιχνίδια και face painting συνέθεσαν ένα σκηνικό που οδήγησε το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση, (γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς) να «περπατήσουν στους δρόμους της Αστρινής και να στείλουν τις ευχές τους στα αστέρια», όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Λαγομάτη.

Ακολούθησε βράβευση των παιδιών που χάρισαν τα μαλλάκια τους συμβάλλοντας με την πράξη τους στον αγώνα κατά του καρκίνου και αυτά ήταν: Πετρίνα Μπουλουσάκη, Μαρία Αμοιρίδου, Κασιαννή Γαβρανίδου,  Ανθή Γαβρανίδου, Ειρήνη Καλογιάννη, Στέλλα Κουφού, Αλέξανδρος Λεονταρίδης, Πασχαλίνα Καπράνη, Ιορδάνα  Καλέα, Αραμπατζή, Μαργαρίτα Καλαιτζίδου, Κων/να Καλαιτζίδου, Γεωργία Μήνου, Μαρία Βουλγαρούδη, Κατερίνα Δημομάρκου, Μάρα Παπαδοπούλου, Εύα Παπαδοπούλου, Γεωργία Παπανικολάου, Ναταλία Αζοϊδου, Μαρία Αζοϊδου.
Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρακολούθησε και χαιρέτησε ο διοικητής του νοσοκομείου Πέλλας, ιατρός αιματολόγος, Χρήστος Σμίας. 
brmpnk
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.