Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα φιλοσοφία και το «καινούριο» στην παρουσίαση της δημοτικής κίνησης του Γιάννη Τσεπκεντζή, στην Έδεσσα! (βίντεο)



Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η χθεσινή παρουσίαση των αρχών και θέσεων της δημοτικής κίνησης «Κοινωνία σε Κίνηση» στην Έδεσσα (Πολιτιστικό Κέντρο), ανέδειξε, εκτός των άλλων και την φιλοσοφία που διακρίνει τον επικεφαλής της Γιάννη Τσεπκεντζή σχετικά με την συμμετοχή και την συνεργασία, αλλά παράλληλα κατέδειξε πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι πραγματικά ήρθε ο καιρός να σταματήσει η «ενός ανδρός εξουσία».
Ο κ. Τσεπκεντζής ήταν πλαισιωμένος από μέλη της δημοτικής κίνησης, τα οποία τμηματικά, αφού αυτοσυστήθηκαν, παρουσίασαν σε γενικές γραμμές, σύντομα και περιεκτικά, τις θέσεις και τις αρχές τους.
Σημαντικό δε είναι επίσης το γεγονός ότι το πρόγραμμα της παράταξης θα συνδιαμορφωθεί με τους πολίτες, με τους οποίους θα συζητήσουν τους επόμενους μήνες, μέχρι την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Να λοιπόν με ποιο τρόπο δίνεται περιεχόμενο και ουσία στο «νέο» και στο «καινούριο» που φέρνει αυτή η δημοτική κίνηση.

Φτάνει αυτό να διαπιστωθεί και τόσο στη συνέχεια, όσο και στην επόμενη μέρα βέβαια…

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Θα μπορουσε να κανει παρουσίαση συνφιασμου και από τον 15Αυγουστο, θα ηταν ακομα πιο αστειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ;
    Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ, ΣΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΥΝΤΑΡΑΝ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ;
    AYTO TO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ζουσες στην εδεσσα, θα ήξερες ότι η δημοτική επιχείρηση πτωχευσε επί Γιαννου, όπως κ οτι ο τσεπκεντζης χαρισε 40 μισθους του από την δημοτικη επιχείρηση..

      Διαγραφή
    2. Ο κ. Σόντρας. Μάλιστα. Ο κορυφαίος όλων κατ' εμέ. 2+4+4 χρόνια δήμαρχος αν δεν κάνω λάθος. Παρέδωσε έργο. Ήθος. Αξίες. Τον θυμόμαστε όλοι. Καλό παιδί λένε οι τοπικοί. Μα έχασε τεράστιες ευκαιρίες.. Αναξιοποίητες. Ο τωρινός θα κριθεί και αυτός. Αλλα δυστυχώς ισχύει αυτό που λένε Αθηναίοι επιχειρηματίες σε μια πρόσφατη επίσκεψή τους: ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

      Διαγραφή
  3. κύριε 7¨16 μην είσαι τόσο αφελής... χαρίζει 40 οποίος δεν τα χρειάζεται ή επειδή χόρτασε ή επειδή προβλέπει σε αλλάς σκοπιμότητες(πχ υποψηφιότητα δήμου).... αν είναι τόσο αλτρουιστής ας γιάνει καλόγερος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.
      ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΣΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.
      ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΑ.
      ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΥΧΑΙΑ.
      ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ: ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  4. Κύριε 8:16,εσεις το βλεπετε αρνητικα και εγω θετικά. Αυτή είναι η διαφορά μας.. Η θεωρία σας ειναι οτι χάρισε τους μισθούς το 2009 προσβλεποντας σε υποψηφιότητα το 2019..και εγω μιλώ μόνο για αλτρουισμο..για τον κύριο 08:42,λυπαμαι για αυτό που ειπε για τις εγκεφαλικες λειτουργίες.. Προταση ομως δεν ακουωαπο κανεναν σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε 3:49 και εγώ βλέπω θετική την θέληση σας για αλλαγή του δήμου... στο πρόσωπο διαφωνούμε... και επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα σας λέω ότι θα μιλήσουμε μέσα από μια άλλη πρόταση που όλοι ξέρετε και όλοι φοβάστε... και θα ακούσετε πραγματικές και υλοποιημένες προτάσεις ....

      Διαγραφή
    2. Φοβόμαστε? Ουτε τον λεμπρον τζεημς

      Διαγραφή
  5. Δημοτικός σύμβουλος με τον Σοντρα δεν ηταν αυτος; τι Νεο προσπαθεί να πουλήσει; ας πουλήσει καμια φλογερα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.