Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις υποψήφιου Δημάρχου Έδεσσας Γ. Τσεπκεντζή με φορείς της εκπαίδευσης (φωτο)


Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσεπκεντζής και μέλη της Κοινωνίας  σε Κίνηση Έδεσσας πραγματοποίησαν επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς της εκπαίδευσης, που θα συνεχιστούν  καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου όπως είχε εξαγγελθεί στην παρουσίαση αρχών και θέσεων της κίνησης.   

Συνάντηση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας  κ. Θωμά Μπαχαράκη και των Σύλλογο Γονέων του Αγίου Αθανάσιου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσεπκεντζής πλαισιωμένος από μέλη της Κοινωνίας σε Κίνηση Έδεσσας, την κ. Όλγα Ρωσσίδου και τον κ. Τάσο Πέτκου. 

Η συνάντηση με τον Δ.Δ.Ε Πέλλας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του σε πολύ καλό κλίμα. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Τσεπκεντζής τόνισε ότι η Παιδεία αποτελεί πρώτιστης σημασίας για τον ίδιο και για τα μέλη της κίνησης.

Στην ατζέντα της πρώτης συνάντησης, ήταν μεταξύ άλλων η συνεργασία που θα πρέπει να καλλιεργηθεί ανάμεσα στους φορείς της Παιδείας και στον Δήμο αλλά και μείζονα ζητήματα όπως η δημιουργία Καλλιτεχνικού σχολείου και Εσπερινού ΕΠΑΛ.

Στον Άγιο Αθανάσιο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και πέρα από προβλήματα της καθημερινότητας δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργία μιας άρτιας αίθουσας νηπιαγωγείου καθώς υπάρχουσα κρίνεται ακατάλληλη. Παρέστησαν τα μέλη της κίνησης κ. Ελένη Καραπατσούδη και κ. Δόντσης Λαζαρος. 

Τέλος συμφωνήθηκε τόσο με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να συνεχιστεί ο εποικοδομητικός διάλογος και η ωφέλιμη συνεργασία.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Για την παιδεία μάλλον ενδιαφέρεστε. Να δούμε για το ψωμί και την ελευθερία! Και τα τρία ο γιάννου τα ρήμαξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις καταλάβει τι γράφεις ;το πολύ τρολαρισμα έχει και το όριο του

      Διαγραφή
    2. κούρασες φιλαράκο σε κάθε θέμα ο Γιάννου και ο Γιάννου σε μάθαμε σε βαρεθήκαμε

      Διαγραφή
  2. Εθιμοτυπικη επισκεψη νεοσυστατου συνδιασμου... ευχομαι να κανετε τετοιες επισκεψεις συνεχεια και απο την αντιπολυτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.