Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Κρύα Βρύση τιμά τους αγώνες για τη Μακεδονία


Η Κρύα Βρύση τιμά για 2η συνεχή χρονιά τους αγώνες για τη Μακεδονία με την εκδήλωση 
"ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΝΗΜΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ"

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την 2η εκδήλωση "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΝΗΜΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ", που διοργανώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, που θα διοργανώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, στην πόλη της Κρύας Βρύσης Πέλλας.  Ένα πλούσιο διήμερο πολιτισμού, ιστορίας, αθλητισμού και μνήμης.
Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο  Πολιτιστικός Σύλλογος "ΣΩΚΡΑΤΗΣ", εμπνευστής και διοργανωτής του νέου αυτού θεσμού στη πόλη της Κρύας Βρύσης, αναφέρει:
"Φίλες και φίλοι , ο σύλλογός μας έχοντας εθνική και ηθική υποχρέωση, συνεχίζει να τιμά τους ηρωικούς αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα , σε αντίθεση με τα όσα πονηρά και ύπουλα διαδραματίζονται στις ημέρες μας σε βάρος της Μακεδονίας.
Σας καλούμε όλους , μαθητές και ενήλικες , να δώσετε το "παρών" στην εκδήλωση του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου στις 7:30 μ μ στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας με ομιλητή τον κ. Παπαλαζάρου Ιωάννη και θέμα " Γκόνος Γιώτας , ο Γενναίος Αγωνιστής και Πολύτιμος Οπλαρχηγός του Βάλτου" . Θα συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία και θα απαγγείλουν ποιήματα μέλη των Θεατρικών μας Ομάδων .

Επίσης εάν θέλετε να ξαναζήσετε υπέροχες αθλητικές στιγμές, δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες της Κυριακής, που είναι για όλες τις ηλικίες. Σας εγγυόμαστε ότι θα νιώσετε υπέροχα συμμετέχοντας, αλλά και θα στηρίξετε ένα νέο αθλητικό θεσμό  της πόλης μας μαζί με τη συνολική μας προσπάθεια".


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η       Α Γ Ω Ν Α








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.