Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την αποφυλάκιση της καθαρίστριας αποφάσισε το Εφετείο Λάρισας


Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου να ανασταλεί η ποινή κάθειρξης 10 ετών στην καθαρίστρια που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με το onlarissa, μέσα στο πενταμελές εφετείο βρέθηκε και μίλησε η κόρη της καθαρίστριας η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Υπενθυμίζεται ότι η καθαρίστρια  καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο σε δεκαετή φυλάκιση, επειδή όπως αποδείχθηκε, εργαζόταν με πλαστό απολυτήριο δημοτικού, από το 1996 μέχρι και το 2014 και ήδη εκτίει την ποινή της στις φυλακές Θήβας.

Επίσης, σημειώνεται η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έχει ζητήσει να της σταλεί το κείμενο της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Βόλου και η δικογραφία προκειμένου να ερευνηθεί η δυνατότητα άσκησης αναίρεσης και αν συντρέχει λόγος να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που εξέδωσαν την επίμαχη απόφαση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. λαθος.υπαρχει αδικημα.δεν κυνηγας δικαστες γιατι τιμωρησαν.ειναι στην κριση τους αλλα συμφωνα με τον νομο που ισχυει.παραχαλαρωσαμε.η κυρια πηρε την θεση καποιου αλλου που την δικαιωταν.

      Διαγραφή
    2. Ισως έπρεπε να την εκτελέσουν.

      Διαγραφή
  2. Μία λεπτομέρεια Η καταδίκασμενη είναι καθαρίστρια της Βουλής με Ότι αυτό μισθολογικά σημαίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.