Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων


Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, ημέρα του εορτασμού των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που διοργάνωσαν, στην Έδεσσα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η ΙΙ Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού.

Με το πέρας και με αφορμή τις παραπάνω εκδηλώσεις η Δήμαρχος Σκύδρας ανέφερε τα εξής:

«Εισόδια της Θεοτόκου σήμερα κι ο Ελληνισμός γιορτάζει και τιμά την Παναγία μας και τις ΄Ενοπλες Δυνάμεις. ΄Ετσι, λοιπόν, βρεθήκαμε σήμερα στη ΙΙ Μεραρχία, συμμετέχοντας στον εορτασμό και αποδίδοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους πεσόντες υπέρ πατρίδος. Αναγνωρίζουμε το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων, διαχρονικά.

Εύχομαι η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει και να βοηθά πάντα τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, να φωτίζει και να καθοδηγεί τους ηγέτες των κρατών για ειρηνική συνύπαρξη των λαών.

Τις θερμότερες ευχές μου στον Στρατηγό της ΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού ΄Εδεσσας, Συμεών Κεβεντζίδη, σ΄ όλους τους Αξιωματικούς, τους Στρατιώτες και το Πολιτικό Προσωπικό. Χρόνια Πολλά και Ειρηνικά!!».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.