Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας για τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας


Στις 16 Νοεμβρίου συνέρχεται έκτακτη Σύγκλη της Ιεράς Συνόδου σχετικά με το προσύμφωνο διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους.

«Συνέρχεται την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, σε έκτακτη Σύγκλησή Της, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην αίθουσα των Συνεδριών του Συνοδικού Μεγάρου (Ιασίου 1, Αθήνα)», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου.

«Κατά την διάρκειά της ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα πραγματοποιήσει Εισήγηση με θέμα: “Ενημέρωσις περί προτάσεως υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως επί του θέματος της Εκκλησιαστικής Περιουσίας”», προστίθεται.

Μετά από την εισήγηση του Αρχιεπισκόπου, θα ακολουθήσει συζήτηση επ’ αυ­τής με τοποθετήσεις των Μητροπολιτών, πολλοί εκ των οποίων έχουν εκφράσει εκφράσει τη δυσφορία τους για το περιεχόμενο του συμφωνίας Τσίπρα - Ιερώνυμου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ας αναλογιστούμε πως και πότε και από ποιους δημιουργήθηκε αυτό που λέγεται Ελλάδα και τι είναι αυτό που μετα από 400 χρόνια σκλαβιάς κράτησε ζωντανό την λέξη Ρωμιός Γραικός Έλληνας πόσα προνόμια έδιναν οι Τούρκοι όχι στους Έλληνες αλλά στους χριστιανούς που αλλαξοπιστήσει αν όλοι οι Έλληνες αλαξοπιστουσαν δεν θα υπήρχε λόγος επανάστασης γιατί τον Καραϊσκάκη θα τον έλεγαν Μουσταφά και θα τανε πασάς τον Κολοκοτρώνη Αχμέτ κ.λ.π. και θα μασταν όλοι ευτυχείς πηγαίνοντας κάθε Παρασκευή στο τζαμί να προσευχηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοτε πληρωνοντουσαν;απλα τοτε ηταν παπάδες.

      Διαγραφή
  2. Όταν γίνει μια αλλαγή προς τα μπρός αμέσως τα φρένα ενεργοποιούνται..... Ούτε και για τους κληρικούς δεν επιτρέπεται η αλλαγή συνθηκών προς το καλλίτερο. Η αιώνια κινδυνολογία επί ποδός.... Πώς θα πάει αυτό το κράτος μπροστά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΒΛΕΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Κ.Λ.Π, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΩΝ 10.00 ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π
    ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΠΙΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΣΤΕΙ ΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΩΡΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ;
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φτηνή και άσχετη [πονηρή] προπαγάνδα σου απευθύνετε προφανώς στους ομοίους σου.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.