Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Θ. Τζάκρη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα της Ο.Π. ΑΘΗΝΑ


Προώθησε τροπολογία που θα απαλλάσσει τα απλά μέλη από την ευθύνη για φόρους και θα έχει αναδρομική ισχύ

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κ Θεοδώρα Τζάκρη είχε συνεργασία χθες 26-11-2018 με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου τον οποίο ενημέρωσε για το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με τα μέλη της Ομάδας Παραγωγών «Αθηνά» σε σχέση με την ευθύνη των μελών των αστικών εταιριών για οφειλές στο Δημόσιο. Ειδικότερα εμφανίζεται το φαινόμενο η συγκεκριμένη Ομάδα Παραγωγών που λειτούργησε ως αστική εταιρία με ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό μελών, η μεγάλη πλειοψηφία του οποίου δεν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή σε πράξεις διοίκησης ή διαχείρισης της εταιρίας, να οφείλουν ποσά στο Ελληνικό Δημόσιο, λόγω παραλείψεων των μελών που άσκησαν την διοίκηση της εταιρίας. Στην περίπτωση αυτή η θέσπιση συστήματος προσωπικής ευθύνης και για τα μέλη εκείνα που δεν άσκησαν καθήκοντα διοίκησης και διαχείρισης βαίνει προφανώς πέραν του αναγκαίου μέτρου για την διασφάλιση των δικαιωμάτων του Δημοσίου.

Ενεχείρισε μάλιστα στον Υπουργό Τροπολογία στον ν. 4174/2013, την οποία η κ. Τζάκρη συνέταξε με καθηγητές του Φορολογικού Δικαίου του Α.Π.Θ, η οποία ορίζει ότι δεν ευθύνονται για την πληρωμή φόρων και προστίμων, τα μέλη εκείνα που δεν άσκησαν καθήκοντα διοίκησης, διατυπωμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνει και τις ήδη εκκρεμείς υποθέσεις.

Ο κ. Καλογήρου θα ενημερώσει για την Τροπολογία τους συναρμόδιους Υπουργούς και εφόσον συμφωνούν θα δρομολογήσει άμεσα την διαδικασία για την έγκρισή της.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Ελεος!!!!! εσυ δεν ελεγες παντου δεν υπαρχει πολιτικη λυση και να πληρωσουμε η να παμε δικαστικα;
    Δεν μπορεις να κλεψεις..οπωρας ουτε ενα χιλιοστο απο την μεγαλη επιτυχια του Γιαννη Σηφακη που δεν γονατισε, εψαξε εξονυχιστικα ολη την υποθεση, βρηκε την λυση, την προωθησε και υπαρχει ετοιμη διαταξη να ψηφιστει πριν τα Χριστουγεννα χωρις καμια επιπλεον συννενοηση.
    Και η λυση δεν ειναι απο το Υπουργειο Δικαιοσυνης αλλα απο το Οικονομιας γιατι το θεμα ειναι αλλαγη του νομου 4072/2012 που τροποποιησε το αρθρο 784 του Α.Κ. που ειναι θεμα του Υπουργειου Αναπτυξης Διευθυνση Εμποριου.
    Αστα λοιπον, πιο πολυ ρεζιλι γινεσαι στα ματια των πληγεντων αγροτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντόρα δώστε εμπάργκο αλλιώς μην έρθεις στον κάμπο για ψήφους μας τελειώσατε παρακαλάμε ναρθουν οι άλλοι για να δούμε τη χρώμα έχει το πενηντάρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ η κακομοίρα τι έπαθε. Βλέπει το τέλος να πλησιάζει και σαλεψε. Λύση Αθηνά=Γιάννης Σηφάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ ΤΖΑΚΡΗ, Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ..
    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ "ΑΘΗΝΑ" OΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ :ΣΗΦΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λυμένο θέμα παει να λύσει;;;;θα τους τρελανει εκει στον ΣΥΡΙΖΑ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ;
    ΑΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο κοινωνικό αυτοματισμό κρύβεις μέσα σου;

      Διαγραφή
  7. Δεν βαρεθήκατε να μας δουλεύετε πια με αυτό το θέμα η το λύνετε που δεν μπορείτε η μην ασχοληστε απλά για ψηφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα είναι πολιτικό ή της Δικαιοσύνης; Και τελικά ποιος θα το λύσει για να ξέρουμε να ψηφίσουμε Η ντόρκα ή ο σήφακας; Ενημερώστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατσε στ αυγα σου και μην μας ζαλίζεις. Που ησουν τοσο καιρο; τωρα θυμηθηκες να σκαλισεις τα πραγματα. Ενα να ξερεις. Οτι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα ξύπνησε η Θεοδώρα...αφου δεν βγηκε και κανενας Καρασμανης ή κανένας Τζαμτζης να πει οτι το ελυσε παλι καλα...έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΤΕ.
    ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!
    ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΕΡΓΟΙ?
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΑΒΕΤΕ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ?ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ" ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΕΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ 500 Η 600 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ? ΑΣ ΡΙΞΕΙ 1500 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ" ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ 4000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΗΠΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ
    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΝΤΣΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά έγκυρες πληροφορίες ή Ντόρα με μπότες Κασμα φτυάρι φανάρι πετρελαίου καθε βράδυ μέτρο μέτρο ανοίγει τον δρόμο από προμαχους προς βόρεια Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο με τη Τζάκρη, για να βγει επιτέλους άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμπάργκο σε λαϊκιστές πολιτικούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.