Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπίσκεψη ΝΟΔΕ Πέλλας στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών


Κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Πέλλας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ουραηλίδη Θεοδόσιο επισκέφτηκε το «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών» στα πλαίσια της ανάδειξης του έργου των κοινωνικών δομών αλληλεγγύης.
Τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας επίσης εκπροσώπησαν οι: Γκλαβάκης Γεώργιος, Κοσκερίδης Απόστολος, Γίδαρης Αθανάσιος, Ντίτουρας Κωνσταντίνος, Κοσμίδης Θεοχάρης, Αμιτζόγλου Λύσανδρος και Δελιορίδου Σοφία.
Κατά την επίσκεψη έγινε ενημέρωση για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται ενώ επίσης συζητήθηκαν οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.
Είναι ιδιαίτερες και αξιοσημείωτες οι προσπάθειες που γίνονται από τους υπεύθυνους του ιδρύματος ενώ στα πλαίσια της στήριξης από πλευράς ΝΟΔΕ συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.