Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Facebook προσφέρει 5.000 θέσεις εργασίας (βίντεο)


Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ιρλανδία δίνει το Facebook που τετραπλασιάζει τα γραφεία της στο Δουβλίνο, γεγονός που την ωθεί σε 5.000 νέες θέσεις εργασίας.

Ήδη οι υπάλληλοί της σήμερα αριθμούν τους 4.000, ενώ νέα ενδεχόμενη αύξηση του προσωπικού της, θα την αναδείξει ως μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εργοδοσίες στην Ιρλανδία.

Ο επικεφαλής του Facebook στην Ιρλανδία, Γκάρεθ Λαμπ δήλωσε: «Η Ιρλανδία είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για μια τεχνολογική εταιρεία και επενδύουμε εδώ μακροπρόθεσμα. Αυτή η επένδυση σε campus 14 στρεμμάτων με τη δυνατότητα φιλοξενίας χιλιάδων περισσότερων εργαζόμενων αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στην Ιρλανδία, την επιθυμία μας να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας εδώ και να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην οικονομία της χώρας».

Όσον αφορά τα γραφεία της εταιρίας στην Ιρλανδία; Τα λες και αξιοπρόσεκτα!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.