Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρόμος στο ποδόσφαιρο από τα Football Leaks


Τρόμος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. O σάλος που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel και των Football Leaks θα έχουν και συνέχεια, τέτοια που θα προκαλέσει αίσθηση.

Μετά την αποκάλυψη της παραβίασης του Fair Play Financial από την Παρί Σ.Ζ και την Μάντσεστερ Σίτι, με την βοήθεια του προέδρου της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο, αλλά και τη συμφωνία για τη μελλοντική ευρωπαϊκή Super League με την συμμετοχή 11 ιδρυτικών μελών συλλόγων και πέντε προσκεκλημένους, τα Football Leaks ανακοίνωσαν επίσης ότι σύντομα θα δώσουν νέα που θα προκαλέσουν αίσθηση για υπόθεση ντόπινγκ ενός παγκόσμιου αστέρα!

Όπως έκαναν γνωστό, μέσω του Der Spiegel ότι «οι εκθέσεις των επόμενων εβδομάδων θα αποκαλύψουν τον αμφισβητήσιμο χειρισμό για υπόθεση ντόπινγκ ενός παγκόσμιου αστέρα αλλά και τα μοντέλα φοροδιαφυγής των μεγάλων συλλόγων της Premier League».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.