Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τζάκρη: Συμφωνία Κατρούγκαλου Οσμάνι για τη διάνοιξη νέας συνοριακής διάβασης στα σύνορα Ελλάδας- fYROM από την Πέλλα


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε συνάντηση που είχε χθες 1-11-2018 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης των Σκοπίων κ. Μπουγιάρ Οσμάνι συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το αίτημα που μετέφερε χθες η κ. Τζάκρη στον κ. Κατρούγκαλο των φορέων της Πέλλας για τη διάνοιξη νέας συνοριακής διάβασης στα σύνορα Ελλάδος-Σκοπίων από την Πέλλα.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης των Σκοπίων αποδέχτηκε ενθέρμως την πρόταση του Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, την οποία θα μεταφέρει αμέσως στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων κ. Ζόραν Ζάεφ.

Μετά την οριστική πολιτική συμφωνία θα ξεκινήσει η διαδικασία για την υπογραφή διμερούς συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος-Σκοπίων, αφού προηγουμένως γίνει αποδεκτή η ελληνική πρόταση από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Το θέμα αυτό είχε λήξει στις συναντήσεις του Υπουργού Υποδομών Χρ.Σπίρτζη στις συναντήσεις με τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες από πέρσι για τις διασυνοριακές συνδέσεις.
    Ήδη είχε ανακοινωθεί πριν ένα περίπου χρόνο από τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
    Είχαν πραγματοποιηθεί επίσης συναντήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών επί Υπουργίας Νίκου Κοτζιά για το θέμα αυτό.
    Έχει ακόμη ωριμάσει σχετική αναλυτική πρόταση σε διαδοχικές συναντήσεις με Δήμο της FYROM.
    Η προσπάθεια να φανεί ως "νέο" αφορά μόνο λόγους φωτογραφίας και προεκλογικής αγωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κ Σηφάκη δίκαιο έχετε Αλλά στις εκλογές την σκόνη της Θεοδώρας θα φάτε

      Διαγραφή
    2. εκεί στο γραφείο πόσους λογαριασμούς για σχόλια έχετε 3 η 4 ;

      Διαγραφή
  2. Περσινά ξινά σταφύλια!! Μάλλον Θεοδώρα εσύ ξυπνάς με χρονοκαθυστερηση... Το θέμα είναι σοβαρό, θα γίνει, υπάρχει ήδη σοβαρή προετοιμασία που σίγουρα εσύ δεν την είχες πάρει χαμπάρι, μάλλον έβγαζες φωτογραφίες αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ανησυχείτε βρε εσείς του σηφάκη μόνοι σας τρέχετε τελευταίοι βγαίνετε σιγά μην βγει ο μυτιληνιος. Τζάκρη Αλέξη και ifone 6 άντε Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα φοβαστε εσεις της ξανθιας, φωτο, κοροιδιλικια και πανηγυρια καταλαβαινετε οτι δεν περνουν πλεον στον κοσμο
      Καταντησατε 20 χρονια την Πελλα τελευταια στη χωρα...

      Διαγραφή
    2. Ότι θέλετε λέτε η μπουλντόζες ανοίγουν το δρόμο από βορεινό τρεις λωρίδες ανά κατεύθυνση ως τέλος του χρόνου θα έχει ανοίξει ο δρόμος ως τη δίπλα Μακεδονια και η ΔΕΗ βάζει καλώδια θα φωτίσει όλο τον δρόμο τα έργα προχωρούν

      Διαγραφή
  4. πω πω καραγκιοζιλικια ποιος θα φαει ποιον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 'ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ' ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ' ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ'.ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΗΦΑΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ?ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΡΟΦΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΡΟΣ ΩΠ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ[ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ],ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.