Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kickboxing αθλητές του ΑΣ Έδεσσας



Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICKBOXING έως 18 ετών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών.
Η Ομάδα του Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με τρεις πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές τον Μπινιόλα Στέφανο, Νούσκα Κωνσταντίνο, Κίτσου Βάια και τον προπονητή της ομάδας Μπιρόζη Πέτρο. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να φθάσουν μέχρι την Πέμπτη θέση.
Συγκεκριμένα ο Μπινιόλας Στέφανος αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές κατηγορίες στο στυλ στα -57 κιλά, στο στυλ του LIGHT CONTACT όπου κέρδισε τον πρώτο αγώνα και έχασε στον δεύτερο με μικρή διαφορά και έτσι έμεινε στην 5η θέση της κατηγορίας και στο στυλ του POINT FIGHT  όπου έχασε στον 1ο αγώνα με 2 πόντους διαφορά.
Ο Νούσκας Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στην κατηγορία των – 63 κιλά στο στυλ του KICK LIGHT, κέρδισε τον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο αγώνα ένα αντικανονικό χτύπημα την ώρα που σταμάτησε ο διαιτητής το παιχνίδι μας στοίχισε τον αγώνα και έτσι έμεινε στην 5η θέση. 
Η Κίτσου Βάια αγωνίστηκε στην κατηγορία -51 κίλα στο στυλ του LIGHT CONTACT χωρίς νίκη.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή τους αλλά και που κατάφεραν να κάνουν νίκες παρά την απειρία τους αφού ασχολούνται μόλις ένα χρόνο με το άθλημα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.