Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Mε κέφι και προσφορά η εκδήλωση - συνεστίαση της ΤΟ Πέλλας για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ



Με μεγάλη ανταπόκριση & συμμετοχή των φίλων του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση-Συνεστίαση της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας για τα 100ΧΡΟΝΑ του ΚΚΕ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας.
     Τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τα 100 χρόνια ζωής & δράσης του ΚΚΕ στο πλάι της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμμάτων, οργανώθηκε με συντροφικό μεράκι και προσφορά από τους φίλους και τα μέλη του Κόμματος η πολύ όμορφη αυτή βραδυά. 
     Στην Εκδήλωση μίλησε ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ.Μακεδονίας του ΚΚΕ. Πέρα από τη σημαντική αναφορά του στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και την εκατοντάχρονη αταλάντευτη πορεία του για τα δίκια του λαού, αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας και διεθνώς. Τόνισε την ανάγκη συνέχισης του οργανωμένου αγώνα εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, νεολαίας για τα δίκια τους και ενάντια σε όσους κλέβουν τον ιδρώτα τους καθημερινά, αλλά και σε όσους με τις πολιτικές τους εξυπηρετούν τους εκμεταλλευτές τους, στην κεντρική πολιτική σκηνή & σε τοπικό επίπεδο.
    “Το ΚΚΕ, με αφετηρία τα 100 χρόνια αγώνων & θυσιών για το λαό μας, επιμένει και σήμερα στον ίδιο δρόμο, μαζί με το λαό, για το δικό του σήμερα & το αύριο, που θα γίνει επιτέλους αφέντης στον τόπο του”, επισήμανε ο Κώστας Σιδηρόπουλος. 
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, που στήριξε το ΚΚΕ στο Δήμο Σκύδρας ο Μάνος Κανάκης, στο Δήμο Έδεσσας ο Μιχάλης Φουνταλής και στο Δήμο Πέλλας η Ολυμπία Παπαδοπούλου.
    Στην εκδήλωση κυριάρχησε η συντροφική ατμόσφαιρα, με καλό φαγητό προσφορά της Οργάνωσης με εθελοντική δουλειά πολλών φίλων, το άφθονο κρασί και η καλή μουσική με δημοτικά, αντάρτικα, λαϊκά & ρεμπέτρικα από τον Γιώργο Γαϊτάνη και τον Παντελή.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. 3 κ ο κουκος, ανταρτικα τραγουδια ακομα? ? ? !!!! και ουτε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.....ετσι για το γαμωτο!!!!!! αλλα τι περιμενεις απο κουμουνιστες.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κουμουνιστές δεν σε οδήγησαν σε μνημόνια μέχρι 2060 γιατί δεν κυβέρνησαν ποτέ.Αλλά ο φανατισμός ως γνωστόν περιορίζει την λογική.Εκεί στην τύφλα σου και στην μιζερια σου ,βράσε στο ζουμί σου μέχρι το 2060 , δημιουργώντας εχθρους για αυταπατάσαι και να νοιώθεις καλύτερα!!!

      Διαγραφή
    2. μη ξεχασεις να στειλεις χαιρετισματα στο Σταλιν κ την παρεα του, στους υπολοιπους κομμουνιστας ηγετες του πρωην ανατολικου μπλοκ κ φυσικα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ (τσαουσεσκου, χονεκερ, χοτζα κλπ κλπ). Προφανως δεν πηρατε χαμπαρι ακομα οτι διαλυθηκε το συμφωνο της Βαρσοβιας κ ολες οι χωρες ΤΡΕΞΑΝΕ να φυγουν απο τη αγκαλια του κουμμουνισμου (τοσο καλος ηταν!!!!!!!!!!!!!!) , αλλα ειπαμε πρωτα απόλα το κκε κ το σφρυροδρεπανο με την κοκκινη σημαια, κ οχι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.