12.11.18

Nίκη Αγκαθιάς - Αλμωπός 1-1 (βίντεο)

Όμορφος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγκαθιάς με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Αλμωπό Αριδαίας με τελικό αποτέλεσμα το 1-1. Ο Αλμωπός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 15ο λεπτό μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Άλεξ Στάμπιλε και όμορφο πλάσε στο τέρμα του Τόλιου. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος σε γενικές γραμμές, με ένταση, και την μπάλα να παίζεται και στις δύο περιοχές των ομάδων. Στο 44ο λεπτό μετά από σύγχηση στην άμυνα του Αλμωπού ο Νίκος Τζημογιάννης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά και έτσι έγινε το 1-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ πιέζοντας εκατέροθεν κάτι που δεν κατάφεραν. Μάλιστα ο Αλμωπός είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα να “κλέψει” τους τρεις βαθμούς με σπουδαία ευκαιρία του Κριστιάνο Μεντί.

Διαιτητές: Σφέτσιας (Σάμου), Τίκας, Κανιούρας.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Αγκαθιάς: Τόλιος, Χατζόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Αβραμόπουλος, Πέτκος (32’ Κίτσας), Σούκιας (90’ Τριανταφυλλίδης, Γκελοσάνι (83’ Κοτζαντίσογλου), Σιδηρόπουλος (55’ Κίτσας Ε.)

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κυριακίδης, Κιουλτζόπουλος (75’ Ιωάννου), Τζημογιάννης, Τσαβάρι (90’ Πολύζος), Ασλαμπάλογλου, Μεντής (62’ Ελευθεριάδης), Μεντί, Στάμπιλε (37’ λ.τραυμ. Νικολίτσας), Αργυρίου, Σαμαρόπουλος.

Ο Αλμωπός συνεχίζει την προσπάθεια του με δύο εντός έδρας αγώνες τις προσεχείς εβδομάδες αντιμετωπίζοντας τον Ερμή Αμυνταίου και τον ΑΠΕ Λαγκαδά αντίστοιχα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:  

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών:  


Bίντεο: emvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.