Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή Δήμου Έδεσσας στην Philoxenia


Στην 34η Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στη Helexpo στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμος Έδεσσας για ακόμη μια χρονιά, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.
Στο πολύ όμορφα και λειτουργικά διαμορφωμένο περίπτερο του Δήμου Έδεσσας συμμετείχαν και τοπικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, που πρόβαλαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένα stand.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επισκέπτες και άνθρωποι του τουρισμού για την Edessa City Card, το οργανωμένο τουριστικό πακέτο που αφορά το σύνολο των επισκέψιμων χώρων στους Καταρράκτες, τους Μύλους και το Βαρόσι, όπως επίσης και άλλα πλεονεκτήματα που έχει ο χρήστης της στην πόλη της Έδεσσας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, για το οποίο ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ διεκδικούν τη βράβευσή του, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και υλοποίησης, σε σημαντικούς διαγωνισμούς καλών πρακτικών!
Στόχος των τελευταίων ετών είναι η εξωστρέφεια του τουριστικού μας προϊόντος, προκειμένου να προωθηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσει να έχει την ανοδική πορεία που παρουσιάζει ως τουριστικό προορισμός, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.
Το περίπτερο και την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος είχε επαφές με ανθρώπους του τουρισμού, ενώ σε μήνυμα του ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Αναστάσιο Τζήκα, όπως και τον Μιχάλη Ζορπίδη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν δυνατότητες συνεργασίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για εξωστρέφεια και συνεχή ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Από καινοτομία και αερολογία 8 χρόνια έσκισες Γιάννου, από τουρισμό πάτωσες, το κουβαδάκι σου σε 5 μηνάκια και σε άλλη παραλία, αν και δεν ξέρεις μπάνιο μπορείς να χτίζεις παλάτια στην άμμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είσαι ρε Σόντρα σωτήρα μας!!! Καλό παιδί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κάνεις πλάκα με αυτα και το διαβάσει είναι ικανός να ξανά κατέβει

      Διαγραφή
  3. Καινοτόμο και με παταγώδη αποτυχία, το βραβείο πρέπει να ονομαστεί φύκια με μεταξωτές κορδέλες και να πάρει Όσκαρ καλύτερου παραμυθιού στην ιστορία του δήμου Έδεσσας. Φυσικά πρέπει να τιμηθεί ταυτόχρονα ο χο τσι μινχ και οι 40 κλέφτες ως καλύτερη μυθοπλασία στην Ελληνική Ιστορία κ.α. Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς απο τους Τούρκους και σαράντα τουλάχιστον από τα ίδια πρόσωπα, ανίδεα από τουρισμό, διέλυσαν τον δήμο. Το μόνο ελπιδοφόρο η φωτογραφία με τον Ζορπίδη, μετά από χρόνια διαμάχης η συνεργασία μεταξύ Γιάννου και Ζορπίδη ίσως ξανά. Όχι για τον τουρισμό που περιμένουμε αλλά για άλλου είδους τουρισμό. Τυχαία τον είδα χτες στην τηλεόραση, τουρισμός και μεταφορά μεταναστών, ουρά περίμεναν τα λεωφορεία. Άντε και σε ανώτερα να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.