Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν όλες οι σειρές του YouTube το 2019


Με στόχο να βαδίσει στα χνάρια του Netflix και σταδιακά άπαντες να μιλούν γι’ αυτό, το YouTube Premium (που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ ως YouTube Red) απλώθηκε σε 29 χώρες -η Ελλάδα δεν είναι ακόμη ανάμεσά του- και πρόβαλλε πάνω από 50 νέες σειρές και εκπομπές.

Το κόστος συνδρομής είναι 12 δολάρια ανά μήνα αλλά το 2019 οι υπεύθυνοι ετοιμάζονται να αφαιρέσουν τη συνδρομή και να διαθέσουν το περιεχόμενο τους δωρεάν, με σκοπό να αποκτήσουν όλο και μεγαλύτερους υποστηρικτές!

Στο πλαίσιο αυτό, από τη νέα χρονιά θα μπορούμε να βλέπουμε πρωτότυπες σειρές του YouTube δωρεάν στη βασική πλατφόρμα του, με την υποσημείωση ότι θα πρέπει να…ανεχτούμε τις διαφημίσεις, κατά τη διάρκεια των σειρών.

Μάλιστα, η διάσημη πλατφόρμα διαφημίζει το «Cobra Kai», τη συνέχεια του Karate Kid, που έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Πέρα από τη συγκεκριμένη σειρά, υπάρχουν και οι εξής: «Impulse», «Step Up: High Water», «Mind Field», «Foursome», «Ryan Hansen Solves Crimes on Television», «Kevin Hart: What the Fit».

Όσον αφορά την υπηρεσία Premium θα εξακολουθεί να υπάρχει, και θα προσφέρει περιβάλλον χωρίς διαφημίσεις και πρώτη πρόσβαση στα YouTube Originals.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.