Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακεδονικός Έδεσσας - ΑΡΗΣ Λουτρακίου 1-2 (φωτο)


Δεν τα κατάφερε ο Μακεδονικός Έδεσσας κόντρα στον Άρη Λουτρακίου την Κυριακή στο Κλεισοχώρι καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-2. 

Οι βυσσινί προσπάθησαν να απειλήσουν περισσότερο με στημένες φάσεις, εκμεταλλευόμενοι τις καλές εκτελέσεις του Μπουρδάνη και οι φιλοξενούμενοι στις αντεπιθέσεις με κύριους εκφραστές τους Σπρίτο και Κόγιο. Μόλις στο 2' ο Κόγιος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ροδίντση και στο 5' διαγώνιο σουτ του Κοντάκου πέρασε μόλις άουτ. Στην συνέχεια οι παίκτες του Μακεδονικού ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν στο 15' με απευθείας φάουλ του Μπουρδάνη και στο 18' με κεφαλιά του Τότλη που σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 25' διαγώνιο σουτ του Προμογιάννη Δ. έβγαλε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 32' ο Καραγιάννης έκανε την κούρσα από αριστερά και πάσαρε στον άξονα αλλά το σουτ του Τότλη έφυγε ψηλά. Στο 34' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει και διαγώνιο σουτ του Σπρίτου. Στο 41' ο Μητσόπουλος ισοφάρισε με ένα σπάνιο γκολ, καθώς επιχείρησε βαθιά μπαλιά 15 μέτρα πίσω από το κέντρο, η μπάλα έσκασε στο ύψος της περιοχής και μετά η πορεία της μπέρδεψε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-1. 

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ αφού στο 45' ο Κόγιος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και στο τετατέτ νίκησε τον Ροδίντση για το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός απείλησε με κεφαλιά του Προμογιάννη Δ. στο 58', διαγώνιο σουτ του ίδιου παίκτη στο 67' και απευθείας φάουλ του Μπουρδάνη στο 80' αλλά δεν κατάφερε τελικά να πετύχει κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική καλή ευκαιρία το τετατέτ του Σπρίτου το οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Ροδίντσης. Στην τελυταία φάση του αγώνα ο Μπουρδάνης εκτέλεσε χαμηλό κόρνερ, η μπάλα διέσχισε την μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων χωρίς να βρεθεί κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα.

Για τον Μακεδονικό Έδεσσας: (Ουζούνης) Ροδίντσης, Μητσόπουλος, Σουλιώτης, Καραγιάννης, Γιαγιόγλου  (81' Προμογιάννης Ν.), Προμογιάννης Δ. (70' Στόλης), Παπαδόπουλος, Γάτσης, Τότλης, Μπουρδάνης, Τσέλος (85' Γαβριηλίδης).

 makedonikosedessas.blogspot.com
ml12
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.